Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HFOJ

jestem kobietą, czy może fleją?

Polecane posty

Gość HFOJ

Mam nieogolone pachy, nogi i krocze... w zasadzie pachy i nogi golę co 3 dni ale juz są odrosty a krocze raz w miesiącu przed okresem kremem do depilacji... Nie maluję się... Chodzę w dresie.... CHCE SIĘ ZMIENIĆ! CZY KTOŚ JESZCZE TAK MA?

Gość Lady Blond
powinnaś bardziej dbać o siebie. sposób ubierania to sprawa gustu tak samo makijaż, ale depilacja to podstawa

Gość POLAKK
jak masz cipkę to jesteś kobietą jak się nie myjesz i w brudnych ciuchach chodzisz to jesteś fleją jak chcesz się zmienić to nie pisz na forum tylko kup sobie sukienkę i idź do kosmetyczki i fryzjera

Gość HFOJ
tak... w domu ubieram dres

Gość inga 20
ja tez jak nigdzie nie ide zakładam dres związuję włosy w kucyk nie maluję się. nie mam na to zwyczajnie ochoty, czasami trzeba zrobić sobie przerwę

Gość HFOJ
mam meza ktory woli grac w gry na PCie niz ze mna porozmawiac

Hehe jezeli masz na mysli chodzenie bez makijazu i w dresie w domu, to nie ma w tym nic zlego. Sam zawsze po domu chodze w dresie i starych koszulkach ;)

Gość inga 20
więc trzeba czasami odpuścić

Gość HFOJ
no tak ale pomyślcie sobie.. siedzez dwójką małych dzieci (1,5roku i 3latek) w domu (nie pracuję), mam męza który przychodzi i mówi jakie to fajne laski spotkal w pracy jedna sie maluje tak i tak... no caly czas mi podtekstami wali zebym z soba cos zrobila...

Wszystko zalezy od tego ile maz tak spedza czasu. Na jakas rozrywke mu chyba wolno poswiecic troche czasu, gorzej jak to jest wiekszosc wolnego czasu ;/ Jak masz meza to wypada sie troche starac, by jakos wygladac. Moze to troche ostro zabrzmi, ale sam fakt ze jestescie malzenstwem nie zwalnia nikogo z obowiazku dbania o siebie. Chyba chcesz byc tak samo atrakcyjna dla meza jak wtedy gdy jeszcze malzenstwem nie byliscie.

Gość inga 20
to trzeba się kiedyś tak odwalić że nie pozna Cię może zmieni zdanie. Jesnę że jak kobietka idzie do pracy chce ładnie wygladać i wgl, wraca do domu i zmienia się w "potwora":) tak pozatym czasami warto zadbac o siebie bo faceci to wzrokowcy

Gość HFOJ
oczywiscie chce byc atrakcyjna ale zwyczajnie mi sie nie chce az wstyd sie przynać

wystarczy się odpowiednio ubrać i uczesać aby zyskać wiele na atrakcyjności ;)

Gość inga 20
lenistwo dopada, wiem coś o tym:) ale niestety warto czasami się ruszyć bo facet może zacząć się oglądać za tymi zadbanymi

Gość HFOJ
dzieki za podtrzymanie na duchu moze uda mi się cos w sobie zmienić

Gość 123abc123
Jezu, kobieto weź się za siebie, bo inaczej prędzej, czy później Twoj facet Cię rzuci... po co mu taka niezadbana kobieta? Tu nie chodzi wcale o kwestię miłości, może on i Cię kocha, ale jak pomyśli sobie, ze w domu ma takiego zapuszczonego paszczura, to zechce spróbować czegoś innego ...w domyśle skoku w bok. Po pierwsze- weź się za siebie. To, że masz małe dzieci wcale nie oznacza, że masz chodzić brudna i zapuszczona, jak typowa fleja. Przecież umycie włosow, ogolenie nóg, czy krocza nie zajmuje tak dużo czasu! Może warto poświęcić sobie te 15 minut w ciągu dnia i dobrze czuć się we własnej skórze? Makijaż to też nie jest żadna ciężka praca- w 5 minut spokojnie położyć na twarz jakiś fluid, pomalujesz rzęsy tuszem. to drobne zmiany, a jak wiele dają. Przemyśl to .

Gość HFOJ
co do ostatniego wpisu - dzięki za uwage, wiem jestem fleją... c do makijazu to ja go nawet lubię robić ale gorzej ze zmywaniem.. często robię to niedokładnie i rano czuje sie strasznie niewyspana z tego pdowodu - bolą mnie oczy od tuszu do rzes

Gość 123abc123
ale co to za problem- bierzesz płyn do demakijażu (albo zwykły krem do twarzy) na wacik i przykladasz do oczu i wycierasz. Potem możesz pod prysznicem umyć twarz lub po prostu umyć twarz żelem do mycia...

kilka rad (wysilek minimalny) 1. uzywaj tuszu do rzes i rozu (albo kulek rozswietlajacych). jezeli masz ladna cere wystarczy, a bedziesz wygladala bardziej swiezo 2. depiluj sie/ uzywaj wosku, a nie sie gol. efekt bedzie na dluzej 3. kup obcisle, nowoczesne, kolorowe (bedziesz wygladala mlodziej) spodnie dresowe. do tego biale bluzki na grubszych ramiaczkach. niby zwyczajny stoj, ale z energia, bluzka na ramiaczkach odslania dekolt, obcisle spodnie podkreslaja posladki. UWAGA! rownie wygodne co dres po domu sa rajstopy z mikrofibry i bawelniane sukienki. w H&M czesto maja fajne tego typu rzeczy zainwestuj w dobra, ladna bielizne. i tak jakas musisz nosic - niech facet ma swiadomosc, ze pod spodem masz cos super 4. od czasu do czasu zostawiajcie z kims dzieci i idzcie gdzies sami wtedy pelen makijaz, spodniczka, fajen ciuchy, buty na obcasie, fryzura 5. ubieraj do lozka koszulki nocne, a nie pizamy mam na mysli kobiece, a nie babciowe ;) Musisz od czasu do czasu sie wylaszczyc, widac, ze Twoj facet bardzooo za tym teskni.

Gość HFOJ
cukierek - niby nic nazwyczajnego nie napisalaś ale bardzo sie wzruszyłam ostatnim zdaniem

pewnie nawet te kobiety z pracy mu sie nie podobaja:) po prostu perfidnie chce cie namowic do zmiany wygladu, a nie chce Cie skrzywdzic mowiac Ci o tym w twarz...