Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawina 1910

jestem rozczarowana zyciem :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Polecane posty

Gość lawina 1910

przegrałam, jestem zamotana w beznadziei, chce umrzec... mam jedna probe samobojcza za soba dlatego boje sie znow to zrobic, jestem tak beznadziejna ze nawet to mi sie nie uda ;(

Gość lawina 1910
chce zasnac i sie juz nigdy nie obudzic :(

Gość to by było za łatwo
moja droga. Ty masz walczyć. Koniec kropka.

Nie ma problemu na ktory nie da sie zaradzic. Samobojstwo nie jest wyjsciem. Powiedz, co Cie doprowadzilo do takiego stanu?

Gość sweetmokka
własnie powiedz co się stało ?

Gość szkoda że dusza nie umiera
w niektórych przypadkach samobójstwo jest jedynym wyjściem.

Gość lawina 1910
nie wazne, i tak nikt mi nie moze pomoc ;(

Gość to by było za łatwo
ty jesteś specjalistką od swoich problemów. 100 psychologów nie da rady kiedy będziesz milczeć

lawina wlasnie ze wazne nie znam cie ale mimo wszystko serce mi peka ze nie chcesz zyc bo przypominasz mnie ale wiesz mi ze mozna zaczac zyc od nowa niewazne co sie stalo

Gość kaskaanaska
hej popiszmy pogadajmy jesli chcesz no jeszcze nic straconego !!!

sylvia2011 a mnie sie wydaje ze autorka napisala bo chce zyc i wierzy w to ze ktos bedzie w stanie jej pomoc a moze poprostu ciezko jest jej sie otworzyc

Popieram powyzsza wypowiedz, jak chcesz zeby Ci pomoc, to daj sobie pomoc. Jezeli masz zamiar tylko sie uzalac i odtracasz, to po co piszesz w ogole?

Gość Łukasz.Jan
hej pomoge Ci ma doswiadczenie w takich sprawach napisz nie smuc sie juz nie zalamuj ok czekam na Ciebie lukasz.jan@onet.com.pl

Gość Łukasz.Jan
jesli sie zabijesz nadal bedziesz samotna a tak moze kogo poznasz :D hej daj komus szanse nie badz egoistka ?!!!

Gość lawina 1910
bo chce zyc :(

Gość sweetmokka
właśnie postaramy Ci się pomóc tylko proszę powiedz co sie stało bo bez tego nie da rady

Gość madziejki
Ja jak mam tak jak Ty teraz, kupuję sobie tryptofan ;) Naćpam się nim i wszystko znowu jest ok ;) I uprzedzam, nie jestem ćpunką. Tableteczki nazywają się Tonisol - w prawdzie syntetyczny ale zawsze hormon Szczęścia ;) Do kupienia w aptekach 50 drażetek ok 25 zł kosztuje, można też kupić jeden listek ;) Nie ma skutków ubocznych, ma działanie jak 100 tabliczek czekolady i 20 kg bananów, taka moc w jednej pastylce:)

Chcesz popełnić samobójstwo to znaczy że jesteś samolubna. Myślisz tylko o sobie bo Ty chcesz wykonać ten czym nie myśląc o innych. Wiedz że nie Ty sobie to życie dałaś i nie możesz go sobie odebrać. Nie myślisz o innych co na to Tymi Rodzice i Rodzina tylko wszystkim kłopot zrobisz myśląc że sobie ulżysz...

Gość Uroczy Roman
Może masz chociaż ładną pupę ?

Gość lawina 1910
kupie te tabletki moze pomoga inaczej spojrzec na swiat, gra sie bedzie toczyc dalej.......

Gość szkoda że dusza nie umiera
to jest prowo a wy łykacie wszystko jak ptaki glizdy na wiosne.

Gość madziejki
No nie no nie mogę. Życie jest piękne, tym mocniej piękne teraz, kiedy przychodzi lato. Wszystko się budzi do życi. Przecież kurde nawet jak jest tak bardzo do dupy że już mocniej i głębiej się nie da, to i tak warto żyć. Ja przeżyłam w swoim życiu wiele, nawet bardzo wiele złych rzeczy, byłam zgwałcona jako16 latka, ale nigdy się nie poddałam. Życie mi się posypało na łeb wielkimi betonowymi płytami ja i tak miałam siłę pdnieść się i śmiać. Nie warto marnować swojego cennego czsu na rozterki. CZym było by życie, jakie było by nudne gdyby było zwyczjnie prosto? Ludzie brać się do roboty a nie jęczeć i stękać :)

Gość nie ma to jak
być zdrowym półgłówkiem. Dla takiego wszystko jest piekne i optymistyczne.

Gość madziejki
to ja juz wole być półgłówkiem.

Gość ghghggggggg
taa nie zabijaj sie bo co na to rodzice..oni potrafią być główna przyczyną samobójstwa,sami do niego namawiają i sami mają w dupie i nie okazują miłości to przejmować sie nimi to głupota,dotrze coś do nich dopiero jak stracą dziecko ale będzie już za późno moi drodzy...przestaje sie liczyc z waszymi uczuciami bo wy dawno przestaliscie sie liczyć z moimi. ROdzice,też mi powód do życia..