Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt mnie nie chce ;(

żaden facet się mną nie interesuje

Polecane posty

zajmij sie soba nie mysl o tym, czy sie komus podobasz czy nie rob to co ty uwazasz za dobre dla siebie jezeli bedziesz atrakcyjna dla siebie, zadowolona z tego jaka jestes inni to zauwaza

Gość KJF
nie oszukasz przeznaczenia-niech zycie toczy sie swojim torem po co sie zadreczac

mikojan - niestety masz racje... ale jesli rzeczywiscie robie tak jak mowisz to robie to nieswiadomie. wiem ze powinnam odsunac te mysli od siebie ale nie umiem!

Może czas pogodzić się z chwilową samotnością i znaleźć sobie jakieś zajęcie, które będzie Cię pochłaniać, skupiać się życiu towarzyskim wśród znajomych i odnaleźć siebie w tym wszystkim? Podstawą wszystkiego jest akceptacja, póki nie zaakceptujesz siebie i swojej obecnej samotności będziesz robić to co robisz.

po prostu boli mnie to ze faceci maja mnie gdzies, ten fakt powoduje moja frutracje i niedowartosciowanie :P

Przepraszam za błędy składniowe i gramatyczne, ale jestem trochę pijana :D

Powiem Ci tak, jak spojrze dziewczynie w oczy i sie do niej usmiechne, a ona odwzajemni usmiech, to wiem ze moge podejsc bez obaw o wysmianie. Patrz chlopakow w oczy, usmiechaj sie do nich i zobaczysz ze beda podchodzili i zagadywali ;)

Gość Lomsksdnjf
Tez prawda ze te polskie chlopaki to takie troche sieroty sa.

Gość wojtek324657657754
patii122222223 - kto Ci tak powiedział, moi kumple chodzą do klubów jak chcą poobmacywać pijane laski lub wydymać charytatywne prostytutki. Żaden facet nie chodzi do klubu żeby znaleźć dziewczynę na dłużej, to tylko taki mit