Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rere kum kum

inseminacja-jak to wszystko wygląda?

Polecane posty

Gość rere kum kum

trzeba spedzić w szpitalu kilka dni?czy to kilkuminutowy zabieg i do domu? nasienie mąż oddaje na miejscu?

Gość rere kum kum
no proszę o odpowiedź...

Gość inseminacja trwa chwile
i potem idziesz do domu tak nasienie najlepiej na miejscu a czemu pytasz?

Gość rere kum kum
pytam, bo może mnie to czeka;-(dzięki za odp.

Gość inseminacja trwa chwile
a jak dlugo sie starasz ? robilas badania? mnustwo jest w internecie o tym wystarczy przeczytac

Gość rere kum kum
staramy się rok, tak, robilismy badania i maż ma bardzo słabe nasienie;-(tak, wiem,że duzo jest o tym w internecie, ale tu mogę uzyskać inf.od kogos, kto rzeczywiscie przez to przechodził

Gość mysia cysia
ja podchodze do iui za niedługo bedzie to moja 1 próba rere kum kum zalezy jak słabe czy chodzi o ilosc np czy morfologie a brał jakies witaminy na poprawe bo czasem 1 próba iui nie wystarczy

Gość rere kum kum
ma 21% plemników o zwawym ruchu,(powinno być od 60-80%) z czego tylko 57% jest prawidłowo zbudowanych(powinno być więcej niż 80%), nie ma zadnedo stanu zapalnego, no i w 4ml nasienia miał tylko 2ml plemników. 2gi miesiąc maż bierze witaminy, ten miesiąc spróbujemy jeszcze naturalnie, potem powtórzymy badanie nasienia i zobaczymy, co dalej

Gość mysia cysia
rere kum kum no to nie brzmi to zbyt optymistycznie w gre moze nawet wchodzic IVF ale mam nadzieje ze IUI wam pomoze bo jesli u ciebie jest wszystko ok nie masz np wrogiego sluzu masz cykle regularne masz owulacji badanai hormonale ok drozne jajowody to jak najbardziej mozna podejsc do iui no ja co prawda nie staram sei rok tylke juz dosc sporo czasu

Gość mysia cysia
rere kum kum do iui plemnikow musi byc conajmniej ponad 3 ml niby wystarczy jeden plemnik ale jednak ta ilosc musi byc zeby zwiekszyc szanse inseminacji

witam re re kum kum :) Ja też idę na swoją pierwszą inseminację :) Troszkę jestem przerażona:) Co prawda troszkę badań zabiegów przeszłam... ja inseminację powinnam mieć ok 11-12 kwiecień A ty kiedy???