Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragiczna klockowa 23.

Mam brzydką budowe ciała. Jak klocek ehh :( smutno mi

Polecane posty

Gość tragiczna klockowa 23.

Dzis jechalam metrem z jakąs dziewczyną, jejku co druga osoba na nią zerkała. Jak z okładki. Wysoka, dluuugie nogi, b.szczupla, cycki chyba powiekszane miala,tak mi sie wydaje, twarz, sliczne lekko krecone dlugie blond wlosy... Spojrzałam na siebie w odbiciu...167cm wzrostu, waga w normie, budowa 'klocka' , mam masywne łydki i uda, szerokie ramiona, krotkie nogi, bylejakie wlosy no tragedia :( zazdroszcze jej, popadam w kompleksy gdy patrze na takich ludzi. Chcialam sie wyżalic.

Gość aa a smile
o to ja też sie wyzale, kolo mojego tż kreci sie taka jedna, niby tylko kolezanka no ale... jest ladna, taka kobeica figura, dlugie ladne wlosy, ladny drobny nosek duze ustka.. no a ja.. brunetka waga w normie, 60 kg,taka zwykla. mimo to dalej tż jest ze mną, a nie z tamta, chyba nie bez powodu?

Gość nbvcdfg
to chujowo nie martw sie ja jestem szczupły mam lekki brzuszek na szczescie z mordy jestem ok no i co najwazniejsze mam naprawde seksowna dziewczyne przy sobie tak wiec jakos sie nie doluje tak bardzo:P znajdź sobie chłopaka któremu sie spodobasz to przestaniesz sie tym martwic:P

Gość red.rour
Szczuply i lekki brzuszek wzajemnie się wykluczają moim zdaniem :D jak można mowic o sobie ze ma sie 'morde' ? Dresiarskie słownictwo, fuu. Tak czepiam sie. Wszyscy w internecie jestescie zajebiscie, seksowni a w realu jakos tego nie widać, przecietniacy. Autorko...olej to, bo bedzie gorzej. Tez przez to przechodzilam jako gowniara 16-17 letnia. Ladni ludzie wcale nie mają idealnego zycia, tez skrywają tajemnice, maja problemy,niektorzy kompleksy. Tobie sie wydaje ze byla idealem, a ona moze uwazac siebie za brzydala, tyczke, wieszak, seksualny wabik w stylu zalicz i rzuć. Jesli tak bardzo ci to przeszkadza poćwicz nad figurą , skakanka, hula hop dziala na talie, albo zbieraj na operacje.