Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy świata i nie tylko

co byście zrobili na moim miejscu? mam moralny dylemat

Polecane posty

Gość ciekawy świata i nie tylko

witam! Znam małżeństwo, w którym żona od pewnego czasu notorycznie zdradza swojego męża. On ciężko pracuje, utrzymuje cały dom, dzieci itd. (ona nie pracuje) jak tylko dom opustoszeje zaprasza sobie kochanków. Mam na to twarde dowody w postaci hardcorowych nagrań, zdjęć (nawet takie ze szczegółami jak twarz itd) - nie pytajcie skąd je mam :) nic mnie z ta kobieta nie łączyło itp. Szkoda mi po prostu tego faceta. mam już nawet jego nr telefonu. i pytanie teraz do Was... jest sens się w to mieszać? lepiej wiedzieć o zdradzie czy nie?

Gość montgomery ale on
nic nie mów nie twoja sprawa

Gość mentaI cut
nic nie mów? ocipiałyście? jakby to facet zdradzał babę to oczywiście radziłybyście wydać palanta, ale dla puszczalskich zamężnych odczuwacie widzę szacunek :)

Gość Uroczy Roman
Prawda go wyzwoli.

Gość koktajl z banana
jak chcesz namieszać to faktycznie wyślij mu anonimowo:)

Gość żoneczka nie chłodna
x

Gość prosty67tut
Autorze lepiej skorzystaj z jej uslug niz rozbijac malzenstwo. Tak bedziesz zadowolony.

mental dobrze prawi, kobitki doopsko wystawiać na boku to moga ale jakby facet dymał na boku to drań

Gość oczywiście że wyślij
Ja bym wysłała mu to anonimowo. Rozbijać małżeństwo...? Jakie małżeństwo? Jakaś dupodajka wykorzystuje naiwność faceta, niech przynajmniej wie koleś że jest rogaczem. Zrobi z tym co zechce. Kurestwa nie należy tolerować! Ja się dowiedziałam kiedyś, że jestem zdradzana i na szczęście już sobie życia z tamtym palantem nie marnuję.