Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gahada

jest mi wiecznie zimno, mam dość,

Polecane posty

Gość gahada

jak idę do szkoły to muszę ubierać kurtke zimowa, szalik, jeszzce jakies adidasy a u mnie wszyscy chodzą w tuniczkach, balerinach i nie jest im zimno... albo w domu zawsze siedze w grubym swetrze, siedze duzo przed kompem bez ruchu, ale nawet w ruchu jest mi zimno brr :( to strasznie upierdliwe... mozna cos zaradzic problemom krazenia krwi ?

Gość POLAKK
nie wygrzałaś się w lato

Gość facet nie grzeje?
a jak nie masz to poszukaj kaloryfera :)

Gość gahada
mam faceta i kaloryfery .. i tak mi zimno :o

Gość gahada
a w lato bylam w slonecznej chorwacji wiec nie o to biega

Gość tanatos2012
ja mam teraz na sobie podkoszulek, koszulę flanelową i gruby swetr z wysokim kołnierzem i jest mi w sam raz, temperatura w pokoju: niecałe 20 stopni

Gość gggggwwwww
Ja też tak miałam dość długi czas (plus jeszcze kilka innych objawów jak np. senność, chroniczne zmęczenie etc.) - i zrobiłam sobie badania w kierunku niedoczynności tarczycy - i okazało się, że ją mam.

Gość gahada
a ja siedze w grubym swetrze, w ktorym kazdy normalnie by sie ugotowal, a ja sie trzese z zimna :o

Gość lulubluu
niedoczynnosc tarczycy na bank zrob sobie poziom hormonow tarczycowych

Gość gahada
kurcze.. to musze tez zrobic badania, bo faktycznie senna jestem mimo 8 h snu (dla mnie stanowczo za mlo) zmeczona to chyba jestem wlasnie przez te niewysypianie sie

Gość gahada
to zrobie te badania, dzieki wam :)

Gość pomyśl
Badania są bardzo ważne, a reszta to już od nas zależy jak się mamy. Samo gadanie nie pomoże. Musisz zabrać sie za siebie, a mianowicie zacznij od diety. Poczytaj na ten temat, poza tym kiedy bierzesz kąpiel, musisz troche popracować nad ciałem, myjką dokładnie od stóp do głowy szorowanko z dużą ilością piany, ruchy energiczne, żeby pobudzić krążenie krwi. Po tym zastosuj naprzemienne masaże wodne, cieple, zimne, ciepłe, zimne, kończysz na bardzo szybkim zimnym. Po takim prysznicu wskakujesz w ciepły dresik lub szlafrok i skarpety na nogi. Ciepły napój uwieńczy dzieła. Po jakimś czasie zauważysz, że niepotrzebujesz już ciepłego szlafroka, bo krew krążąca w tobie ciebie ogrzeje. Powodzenia i nie leń się. Do dzieła.

Gość gahada
diete? no ja wlasnie mam diete, chociaz nie mam z czego sie odchudzac, jem po prostu lepsze jakosciowo produkty dla zdrowia... co do tych zimnych i cieplych prysznicow to nie jestem jakos przekonana... jak tylko pomysle ze mam wytrzymac 3 sekundy pod ta zimna woda to wole umrzec :P serio

Gość gahada
ale dzieki za porade, bo akurat ja jestem straszny len :o

Może wybierz się do Sauny tam można się wygrzać!! Z tego co piszesz znaczy że masz slabe krążenie!!

może herbatka z głogu ? dobrze by też nie nosić uciskowych skarpet najlepiej frotte będą cieplejsze oczywiście idź po poradę do lekarza może poproś o skierowanie na morfologie żelazo ob