Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1Wiki...

Kto zna fajne kawały? Opowiadać to się pośmiejemy przed pójściem spać:)

Polecane posty

Gość 1Wiki...

:)

Gość POLAKK
dwóch geji siedzi na kanapie jeden mówi masz kiszonego ogóra drugi odpowiada przyciesz nie zdradziłem cię z Władkiem

Gość POLAKK
wiem suchar

Gość cdfdgf
Ciężarówka utknęła pod wiaduktem. Przyjeżdża Policja. Policjant podchodzi do kierowcy i ironicznym tonem mówi: nie zmieściliśmy się, co? A kierowca wkurzony: nie, kur*wa...most wiozłem i paliwo się skończyło!

Gość 1Wiki...
No trochę:)

Gość 1Wiki...
:)

Gość MartaKRK
Przychodzi murzyn do apteki z małpą na głowie i gościówa się pyta: co Panu podać. A małpa na to - dla mnie Vibovit

Gość bfgtghty
Przychodzi laska do ginekologa i mówi: chyba jestem w ciąży. A lekarz: robiła pani test? A na to laska: nie, przeczytałam na forum.... * to żart o wszystkich tych panienkach, co to pytają się na forach czy są w ciąży :-P

Gość Ciasny Wiesiek
Czarnoskóry chlopiec pyta matkę: Mamo, czemu Ty jesteś biała, tata jest biały i wszyscy w rodzinie są biali, a ja jestem czarny? Matka : Ciesz się, żę nie szczekasz, taka była impreza

Gość wielbłąd
Mąż do żony: skocz mi po piwo kobieto! żona na to: a magiczne słowo?? mąż: czary mary zapierdalaj po browary!! żona na to: czary mary ence pence zamiast cipki masz dziś ręce:)

Gość a ogólnie
wsiada pijak do taksówki na dworcu głównym i mówi do kierowcy: -panie kierowco na dworzec główny tylko tak szybciuuutkoooo...no już już kierowca zdziwiony odwraca się do pijanego mężczyzny i mówi: -ale przecież jesteśmy już na dworcu głównym na to pijany po chwili namysłu daje kierowcy banknot 100zł i mówi: -MASZ! ale nastęnym razem tak niezapierdalaj!!!

Gość 1Wiki...
No to o tej ciąży i forum to akurat się zgadzam:)

Gość 1Wiki...
He he dobre dobre:) ja tam wszystkie dowcipy pale więc lubię jak ktos opowiada:)

Gość ttytyt
Spotkały się : dziewczyna, narzeczona i mężatka. Wszystkie narzekały, że w ich związkach zrobiło sie trochę nudno - zwłaszcza w łóżku. Postanowiły sprawic sobie super seksowne ciuszki - skórzane staniczki, majteczki itp., żeby rozgrzać trochę swoich mężczyzn. Po kilku dniach spotkały się. Dziewczyna mówi: gdy mój chłopak mnie zobaczył od razu rzucił sie na mnie! To był super seks! Narzeczona : mój narzeczony tez był zachwycony! było gorąco. Na to mężatka: ja odesłałam dzieci do matki. Ubrałam się w ciuszki. Mąż wrócił z pracy i jak mnie zobaczył to powiedział: Ooo... Batman, co będzie dziś na kolacje!

Gość gość
Facet wrocil z pracy w Norwegii i opowiada kumplowi, jaki to zawalisty kraj. -A fjordy widziales? - pyta kolega. -Czy widzialem!? Fjordy to mi tam z reki jadly!

Gość gość
W zimie zatrzymuje policjant ciężarówkę i mówi do kierowcy: Panie kierowco, gubi pan towar, kierowca nic nie odpowiada i jedzie dalej Po jakimś czasie polocjant znów zatrzymuje kierowcę i to samo mówi: gubi Pan towar Panie kierowco, na co kierowca zdenerwowany, ale zaciska zęby, nic nie mówi i odjeżdża. Za jakiś czas ten sam policja t znowu zatrzymuje kierowcę i mówi: dalej gubi Pan rowar. Na to kierowca mu odpowiada: Wiem k****, ale piaskark jadę.