Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsrghrhrfh

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gsrghrhrfh

Chociaż mi głupio to muszę się przyznać, że przed chwilą jak leżałam w wannie wsunęłam sobie palca do pochwy bo tak jakoś mnie ciekawiło jak to tam czuć jak jestem w ciąży ( 2 miesiąc) normalnie tego nie robie tak sobie kontrolnie więc też porównania jakiegoś nie mam, no ale kiedyś już chyba tak sobie sprawdzałam i nie przypominam sobie żebym tak czuła. Otóż nie włożyłam nawet całego palca, tak ledwo pół a wyczułam coś od razu. Nie wiem czy to macica tak nisko? Jakby wałek zaokrąglony skierowany bardziej do tyły tzn w stronę kręgosłupa. Mogłam go delikatnie ominąć od przodu w lewo, za to jak kierowałam palca w prawo to od razu to było. Wiem, że to głupio brzmi ale zmartwiło mnie to. To moja druga ciąża, pierwsza była bez komplikacji, przy tej na pierwszej wizycie też było ok, jedynie ze względu że jestem bardzo szczupła lekarz zalecił że jak sex to tylko delikatny w pozycji od tyłu. Ostatni raz spokojnie kochałam się z mężem tydzień temu, nic nie bolało, ogólnie nie odczuwam żadnych bóli, tylko strasznie mi ciężko jakbym była w końcówce ciąży. Jutro będę dzwonić żeby umówić się na wizytę no ale chyba nie zasnę dzisiaj :( Czy to normalne że czuje coś tak nisko od razu po wejściu do pochwy?

Gość gsrghrhrfh
???

Gość gsrghrhrfh
powie ktoś coś?

Gość dfgfhjkl;'
to jest szyjka macicy a na siedzącą lub w skulonej pozycji jest dość blisko wyjścia z pochwy. To chyba jakiś żart, dorosła kobieta z dziećmi nie wie co ma w pochwie.

Gość gsrghrhrfh
źle mnie zrozumiałaś z tym zaokrąglanym wałkiem. Nie chodziło mi że jakby to napisać hmmm nie że miałam palec wewnątrz tego wałka czyli jak twierdzisz w szyjce bo wiem co to jest tylko właśnie w szyjce bardzo nisko coś było tak jakbym miała bardzo, ale to bardzo nisko macice. Po włożeniu palca poczułam od razu jak dotykam "rulon" a nie że w rulonie mam palec. Jestem pewna na 100% że nigdy wcześniej tego nie było bo przyznałam się mężowi i nie pewnie mnie dotknął po czym też wycofał rękę mówiąc że to pewnie dziecko :D Głupek ;) No ale sam mówi, że jak mnie pieścił ostatnio to normalnie a teraz nawet byśmy się nie mogli kochać bo przez "to" chyba by we mnie nawet nie wszedł :(