Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmaaadzia1955

Kto ma rację ja czy on?

Polecane posty

6 lat temu rozstałam sie z facetem on mnie zostawił dla innej. Pózniej się ożenił ma dziecko teraz się rozeszli podobno jego żona ma kogoś innego mniejsza z tym. On chce wrócić do mnie ale jakoś o rozwodzie niechętnie mówi. Twierdzi ze narazie nie jest mu potrzebny a ja nie chce być w związku z żonatym facetem on chyba tego nie rozumie gdy mu mówie że z żonatym nie będę to on na to że nie ma żony tylko formalnie ale jakoś nie chce tych formalności zmieni.Nie jestem z nim spytał mi się czy jak znajdzie sobie inną to czy nie bede zawiedziona że się mało starał o mnie on twierdzi się starał a ja go nie chce że to moja decyzja na dodatek spytał czy nie mam jakiejś wolnej koleżanki ja mu powiedziałam że najpierw powinien się rozwieść a zaś sie o mnie starać no mam racje czy nie? skończyło sie na tym ze zostaniemy tylko kumplami jakoś o rozwodzie on niezbyt chce rozmawiać i twierdzi że to ja zadecydowałam że nie jesteśmy razem jestem normalnie wściekła jak wy to oceniacie? chyba każda dziewczyna pragnie związku z wolnym nawet formalnie facetem tym bardziej ze juz mnie kiedyś zostawił bardzo mnie to boli do dziś pewnie trudno by było mi znów mu zaufać a gdzie dopiero jak ma formalnie żone dlaczego faceci tego nie rozumieją wiele musiałbym poświecić dla tego związku zaakceptować jego dziecko wybaczyć to że kiedyś mnie skrzywdził i widze że dla niego to jeszcze mało on nic nie musi zrobić a ja widocznie powinnam poświęcić i zaryzykować całe swoje życie

on Cie nie kocha! Zostaw go nie jest ciebie wart.MASZ RACJE W TYM CO PISZESZ. tYLKO BYŚ SIĘ MĘCZYŁA W TYM ZWIĄZKU,NIE DAWAŁ CI NIGDY TEGO CZEGO PRAGNĘŁAŚ MIEĆ!A i tak pójdzie do innej... zmarnujesz sobie tylko czas. DEFINITYWNIE odradzam. POZA TYM JA BYM MU TEGO NIE WYBACZYŁA ODSZEDŁ OD CIEBIE KOBIETO! MA BACHORA I ŻONE!

Gość pamiętliwa bestyjka
6 lat temu rozstałam sie z facetem on mnie zostawił dla innej. I niech tak zostanie młoda damo...

Jakbyś byłą dla niego ważna nie szukałby juz kola ratunkowego w postaci innej CO ZA TEMPAK. nie bądź z nim dziewczyno nie rób tego!!

do takich facetów sie nie wraca! ZAMKNĘŁAŚ ROZDZIAŁ W ŻYCIU PO CO GO OTWIERASZ???

Gość pamiętliwa bestyjka
nie zyje się, nie walczy i nie umiera na próbę...

Gość angelinka300
Ty piszesz poważnie? i na dodatek on mówi ze masz mu znaleść jakąś koleżanke buahahaha ja bym go wyśmiała na sąsiedniej wiosce dziewczyno on nie jest ciebie wart zostaw tego palanta