Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia6553

przespałam się z mężem przyjaciółki

Polecane posty

Ty się rozeszłaś? Nie kręć. On Cię rzucił ...

Gość bryyyyyy
telenowela jak u mnie hahaha ale sobie uprzykrzamy życie na zyczenie własne...

nie wiem co dalej.... słowa typu dlaczego nie poznałem Cię wcześniej, zależy mi na Tobie... nie mam wyrzutów sumienia co do Kaśki...słowa typu kocham Cię też padają..nie załuje tego co sie dzieje... i że wiedzial o tym ze wcześniej czy później tak to wszystko się skończy

Gość kocham cie ale od żony
nie odejdę, to znaczy że to kocham jest tylko pustym sloganem.

Gość Kokodżambooooooo!22
Ona też kogoś ma albo jest z nim tylko dla kasy.... a ty sie zastanów nad tym. Chcesz zawsze być tą drugą i nigdy rodziny nie założyć? Wiesz co poczekaj aż ich dziecko dorośnie może wtedy on zostawi żone

Gość bryyyyyy
tkwię w układzie juz ponad rok, jest to moja pierwsza miłość... niestety keidys się posypało a teraz każde z nas ma swoją rodzinę, oboje jesteśmy koło 30... los ponad rok temu nas ze sobą spotkał i sie zaczęło... najgorsze że nie potrafię zakończyc układu bo odżyły uczucia z mojej strony a z jego... nie wiem może to tylko pożądanie ://// to moja telenowela, która się wczoraj zakończyła....

Gość ona mówi, że: on
nie jest ojcem swego syna Pablito

Kaśka jest z nim dla kasy widać to gołym okiem....sa pieniążki i jest dobrze

On mówi "Kocham" i "Zależy mi" a Co mówisz Ty?" pewnie mówi ,nie,nie nie możemy tego więcej robic po czym bierze mu do ust :P

ona mówi, że: on nie jest ojcem swego syna Pablito" hahahahahaha :D

Gość bryyyyyy
MOnia mi zależało na swoim kochanku bardzo, choć teraz się zastanawiam czy nie było to zwykłe zauroczenie, pożądanie którego nie czuję obecnie do męża...

Gość Kokodżambooooooo!22
NO ALE JAKBY MU ZALEŻAŁO NA TOBIE TO BY NIE BYŁ Z KASKĄ! JEMU MYŚLISZ ŻE CHODZI O DZIECKO? A ILE TO DZIECKO MA LAT?

Dobra, chciałem Ci pomóc, ale nie odpowiadasz. Życzę jak najszybszego przebudzenia. Na razie żyjesz w złudzeniu. W złudzeniu że on ją zostawi. A on może być lojalnym Ojcem (ma z nią dziecko!) jeśli na początku jej nie rzucił kiedy uczucie było najwyższe. Nie zrobi tego potem. A Ty, będziesz czekała (miesiące, lata)? Potajemnie się z nim spotykać. Kłócić z Kaską. On się będzie z nią kłócił. Ale będzie wracał. Po latach coś się wypali i zostaniesz sama ... tylko starsza i zrezygnowana, rozgoryczona (czekałam tyle czasu). I wtedy gorzko zapłaczesz (jaka byłam głupia) ... Żegnam

Gość bryyyyyy
mojego eks... tez dziecko ma 2 latka i uwierz, On nie zostawi rodziny !!! tego jestem pewna, przerobiłam to juz, wczoraj zakonczyłam bo tak sie nie da długo, choc trwało ponad rok

Gość ale takie niunie wierzą
że odejdzie od żony, ich problem. dla faceta zostawić swoją rodzinę to porażka i najczęściej tego nie robią, szczególnie jeśli zona wybacza i toleruje zdrady, bo taka zdrada to tylko miła chwilka zapomnienia, a rodzina to sens życia.

Gość bryyyyyy
monia mi tez było szkoda, bo między nami było cos pięknego a pożądanie obustronne jak marzenie... ale to zona bedzie z Nim w święta i wieczorami a Ty sama bedziesz sie zastanawiała, co oni teraz robia, bo dopóki bedzie tkwiła w tym to nie znajdziesz sobie stałego partnera

Gość cytuję
.słowa typu kocham Cię też padają.." He he. Na podatny grunt, jak widać.

ona mówi, że: on nie jest ojcem swego syna Pablito" Hehe dobre może w koncu poznamy zakończenie tej histori. Obstawiamy? ;) listonosz, sąsiad czy kto?

Gość Kokodżambooooooo!22
Skoro syn ma dwa lata to łatwiej teraz by mu było odejść bo dziecko by się szybko przyzwyczaiło a tak z każdym rokiem będzie trudniej.

Gość opisałaś klasyczny początek
kurestwa którego ja za wszelka cene chce w zyciu uniknac dlatego nie mam ani jednej kolezanki , kumpluje sie z facetami którzy z góry znaja jasne zasady maja mnie traktowac jak faceta i jest fajnie , mamy swoje tamaty , pasje , a nawet umawiamy się na ploty i nigdy zadnego z moich kolegów nie zamieniłabym na babskie towarzystwo jest mi ono w zyciu niepotrzebne żyje mi się spokojniej wiedzac ze zadna kurwa twojego pokroju nie bedzie pchała się tam gdzie jej nie chce ... moja wypowiedz powinna zasygnalizowac jasno kim jesteś i jak postrzegaja cię osoby postronne