Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naturalnie Kulturalna

Waśniewscy w Rozmowach w Toku to już szczyt ignorancji....

Polecane posty

Jak można tych ludzi jeszcze w TV pokazywać i robić z nich celebrytów. Powinni siedzieć w pierdlu gdzie ich miejsce a nie na apartamentach opałacanych przez wariata Rutkowskiego. Chyba tylko u nas za zabicie niewinnego dzieciątka sie nagradza a nie karze. Porządni ludzie nie mają na chleb a Ci, że tak sie wyraże meliniarze żyją za darmo w luksusie i śmieją sie ludziom w twarz. Nie pojmuje tego, jak można było zrobić cyrk z takiej tragedii.

Gość vengee
przerażające to

Gość geronimo11
Szczyt "ignorancji", to uzywac slowa ktorych sie nie rozumie ;]

Gość xlanderrrrrrrrrrrrrrrr
AUTORKO!!! Święte słowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sexdww
eeeee oni to nagrywali chyba wczesniej jak bartek mial jeszcze dluzsze kudly

Nie wiem czy świat zwariował czy nasze społeczeństwo debilnieje. Już od miesięcy media wałkują temat tej tragedi i promują morderców a człowiek chory psychicznie (Rutkowski) rozdaje w tej grze karty.Kiedy wreszcie to sie skończy a winni zapłacą za swoje. Żyjemy przecież w miare cywilizowanym kraju niech w końcu ktoś sie za to weżmie i zrobi porządek.

Gość sqwsqwsqwsqwsqwsqw
nakrecili z nimi wywiad żeby mieć wysoką oglądalnosć po prostu

Gość 423423423
Ja jeszcze rozumiem konferencje prasowe, bo czasem trzeba wyjaśnic kilka spraw, zeby ludzie ostudzili zapały linczu, ale to już przegięcie

Gość mama Antkaaaaaaaaa
moim zdaniem on tam ma peruke...a ona specjalnie,dla niepoznaki takie dziwne wlosy... ogolnie pewnie ktos im tak doradzil,by w tv pokazywali sie w tych "fryzurach"a pozniej bach,przefarbowac i...nikt ich nie pozna. no ale wiadomo,ze ich nie da sie nie poznac... i ta jej kiepska gra...."prosze o przerwe"czy jakos tak.... nie wiem po co ich pokazuja skoro nie mowia nic nowego,nic czego jeszcze nie slyszelismy...

Gość zgadzam sie z geronimo
nie nalezy uzywac słów, ktorych znaczenia sie nie rozumie.

Nie wiem czegos sie czepiacie. Pokazując ich zakazane mordy w tego typu programach ignoruje sie uczucia wielu naszych rodaków a także i moje .Ich najlepiej by było ukamienować a nie jeszcze lansować na celebrytów.

Gość ssssssk
ignorancja: brak wiedzy, nieświadomość, nieuctwo.

Wypraszam sobie takie uwagi. Mam wykształcenie wyższy i tytuł magistra inżyniera niedawno otworzyłam przewód doktorski. Rozpoczełam prace na uczelni. Nie obrażajcie wiec ludzi nauki.

Gość echika
czy wy tego nie widzicie? tutaj chodzi o to, zeby odwrócic uwage od rządu i jego poczynan, ACTA i systemu emerytalnego.. A Ci Wasniewscy padli tego ofiarami! Oczywiście sa ofiarami tylko pod tym jednym wzgledem, bo ich zachowania i tej sprawy niestety nie mozna usprawiedliwić. Wazne jest to, ze gdyby nie oni rzad, i media czyli władza znalazły by sobie jakiegos innego kozła ofiarnego

Gość 423423423
Nie sądzę, żeby byli ofiarami. Przez to, jak medialna stała sie ta sprawa, nie ma szans na ich skazanie na podstawie poszlak, jak sie to robi w niejedna osobą.

Oni udają tylko ofiary zasłaniają sie tylko wymówkami o strachu przed zlinczowaniem. Jakby nie te wszystkie konferencje wywiady udzielane przez Rutkowskiego to wszystko by już dawno ucichło a Waśniewska by czekała w areszcie na wyrok. Te nieudażone nieroby i dzieciobójcy przywykli już do eleganckiego życia, które teraz wiodą za sprawą tego szumu jaki wokół siebie robią. Jak to sie mówi daj świni ospy a przewróci całe koryto. Według mnie tych ludzi wraz pseudo detektywem Rutkowskim powinno sie utopić w rynsztoku.