Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HJHKJHAJHKJHSAKJDHJA

JAK POWIEDZIEC PO ANGIELSKU.....? (KTOS KUMATY KTO ZNA ANGIELSKI??)

Polecane posty

1.opieprzac sie/ lenic sie 2. Powiedzialem jej, ale ona nie chciala mnie sluchac 3.Musimy ukladac im pudelka jedno na drugim 4. Oni wykorzystuja nas, zebysmy za nich pracowali 5. Ale ja ci zazdroszcze 6. Tam jest napisane, ze pracujemy razem 7. Z kim pracujesz dzisiaj? glodne kawalki o translatorze google darujcie sobie, bo chodzi mi o poprawna konstrukcje zdan.

pisac pierdolone kurwy ile moge czekac jebane pizdy

Gość bez translatora
1. fucking himself 2. i wanted to fuck her but she didn't want me to do it 3. we have to fuck them both 4. they fuck us together 5. fuck you 6. there's written we're fucking together 7. who do you fuck today?

niezly podszyw, ale ja nie przeklinam, wiec nie trafiles hehehe

Gość lolita78988989
1. Do fuck all 2. I have told her,but she didn't want to listen

Gość dopiero się uczę
1. have a lie-in ( w sensie wylegiwać) 2. I told her, but she didn't want (lub wouldn't) listen me. 3. We must lay boxes... 4. They use us and we work on them. 5. I envy you. 6. That is write that we work together 7. Who do you work today? Nie wiem na ile to jest poprawne, ale pomogłam tak jak umialam.

Gość chciałam kupić czekoladki, ale
1.opieprzac sie/ lenic sie mess around 2. Powiedzialem jej, ale ona nie chciala mnie sluchac i told her but she didn't want to listen 3.Musimy ukladac im pudelka jedno na drugim we must put boxes one on the other 4. Oni wykorzystuja nas, zebysmy za nich pracowali they are abusing us ....? 5. Ale ja ci zazdroszcze i'm so jealous 6. Tam jest napisane, ze pracujemy razem it says we work together 7. Z kim pracujesz dzisiaj? who do you work with today?

Gość lolita78988989
3. We have to put those boxes on top of each other 4. They take an advantage of us to work for them 5.I'm jelous of you 6. We are working together, it's written there. 7. Who are you workking with today?

Gość chciałam kupić czekoladki, ale
3. We have to put those boxes on top of each other these jak już