Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakadyn

Czy korzystaliście kiedyś z prostytutki?

Polecane posty

Gość dknnnnnnnnnnn
To ja zapytam.Ile bierzesz za godzinę ?

Gość czy jak przyjdzie menel to
musisz go obsłużyć

Gość blueivycarter
jak dla mnie tacy faceci sa zalosni/... i w zyciu bym nie chciala takiego ktory smaruje po stu innych .. oblesneeeeeee a ten ktory zdzail dziewczyne z prostytutka jest kurwiarzem ;p wspolczuje dziewczynie miec takiego syfaa

Gość dknnnnnnnnnnn
Po co współczujesz Twój jest taki sam.

Gość a co bys chcial wiedziec?
to zalezy za co i za ile czasu...to kwestia umowienia sie.. co do czy jak przyjdzie menel.. wiesz co ,prawie wszyscy sa menelami,to bajki o tym,ze wybiera sie klienta,bo kazdy facet to kasa,nie znam osobiscie zadnej,ktora powiedzialaby najwiekszeu nawet menelowi NIE ,jak zaplaci ona wrecz musi go obsluzyc. Nie wierzcie w te opowiesci,ze wybiera sie klientow..w sklepie tez mozesz byc menelem z wygladu ,jak placisz to kupisz towar,taka prawda.

do blueivy carter kurwa to chyba raczej charakter,ja lubie sie pieprzyc za kase,uwielbiam seks i kreci mnie seks za kase jestem nimfomanka,moze dziwka...ale czy kurwa? a zreszta..mnie to kreci jak mnie facet bzyka i mowi do mnie ty dziwko,itp.lubie tak co do meneli.. tak naprawde to kazdy klient jest menelem,a myslisz ze klienta traktuje sie jak faceta?wiekszosci nie,to zalezy od tego kim i jaki on jest,jak sie zachowuje,jak mnie traktuje.. ja zawsze odplacam pieknym za nadobne..on jest mily,pogada troche,moze nawet przystojny i fajny?-to ja tez taka jestem i nawet mam przyjemnosc z nim.. a jak jest mechaniczny i ma mnie za jakas lale,ktora chce wydymac i jest pustym prymitywem to ja tez traktuje go jak powietrze.. to dziala w 2 strony,i dziwki i ich klienci sa tylko ludzmi,co prawda nie wszyscy ale niektorzy sa..

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
@a co bys chcial wiedziec? Czy trzeba zostawic napiwek prostytutce? jesli tak to ile? jakis % od ceny? Jesli powiem, ze jestem pierwszy raz to moge oczekiwac jakiegos nie wiele lepszego traktowania?

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
kurwa to stan umyslu. Dziwka to praca

dknnnnnnnnnnn popluj tu sobie na mnie,ze jestem pasztetem ...napewno ty nim nie jestes,hehehehe

a masz jakieś choróbska prostytutko

na którą jutro do roboty

nie ,pon iewaz bez gumy nie daje...codziennie robie irygacje pochwy ,nie daje sobie wkladac paluchow do cipy ,nie kocham sie analnie i nie caluje sie i nie lykam spermy.. moim pechem byloby ,gdyby pekla mi guma ...bo nawet tabletek nie biore,ale guma na szczescie nie pekla.. Trzeba to robic tak,zeby bylo dobrze,a higiena to podstawa.. a propo chorob -ja mam tylko takie okresy,pare miesiecy np ze jestem dziwka...nie bylam chora nigdy,jak nia bylam.. a jak z kims byl;amprywatnie,to faceta nie zdradzalam,bylam mu wierna i wlasnie jeden chuj mnie zarazil a tez podobno wierny byl,musialam sie potem wyleczyc z chorobska... wiec uwazam,ze od dziwki,ktora dba o siebie a to znaczy ze rowniez i o klienta -nie mozesz sie zarazic.. jak panienka zaczyna ten biznes to jest zdrowa,to wlasnie brudasy menele(nie wszyscy nimi sa)-zarazaja ta dziewczyne.. a mnie zarazil facet w prywatnym zwiazku i znam i inne przypadki w malzenstwie kobiety ,co ja maz zarazil czyms,bo ja zdradzal,a ona mu wierna byla.. ja sadze,ze ty predzej sie od nie kurwy na dyskotece zarazisz jak od dziwki z burdelu..

kotus,aktualnie nie daje dupy za kase,takze spoko...

a napiwki? Warto zostawiac czy to nie ma znaczenia?

ilu dziennie obsługiwałaś

jak jej zostawisz to napewno cie zapamieta i bedzie jeszcze milsza niz byc powinna ,no ja tak to widze... ale nie musisz,bo to nie jest wymog przeciez ...

nie miałaś obrzydzenia nigdy

a roznie bywalo i 10 ,max chyba 12 bylo ale to nie za czesto sie zdarzalo podobalo mi sie to ...wyruchana porzadnie bylam i kas a tez niezla byla

Gość kefnkldngkld
kiła hę tudzież rzeżączka mówi wam cóś ?

a gdyby klient chciał kupić twoje pończochy

czasem i mialam ale to na tym polega,zeby umiec to obrzydzenie(jesli trafi sie naprawde jakis oblesny facet)-zdusic w sobie,nie patrze juz potem na tego faceta ,robie mu dobrze i patrze na ten banknot i tylko to sie liczy,widze tylko kase a jego juz nie pamietam jak wyjdzie odemnie... ja zawsze bylam ,bo chyba jestem?bardzo mila,bywaja brzydcy faceci ale jak widza ze dziwczyna jest mila i fajna,to tez sie staraja tacy byc ,no nie wszyscy,bo gbury tez bywaja,ale trzeba udac ze tego nie widzisz bo on i tak wyjdzie a kasa ci zostanie

A zdarzylo ci sie, ze klient bardziej byl zainteresowany rozmowa niz seksem?

slyszalam o tych chorobach,ale coz..nie bylam na szczescie na to chora... ponczoch nikt nie chcial odemnie kupic/

a gdyby chciał,pończochy,lub podkolanówki

i owszem...im starszy facet albo jakis co fajniejszy to czesto i gadal wiecej niz b zykal... wielu kupuje trunki,przychodzi sie wyzalic na zony zaniedbane,albo ze loda nie lubia,albo ze sex raz na miesiac,ze problemy w pracy itp. tak naprawde,pomijajac mlodych albo starszych napalonych gosci ,ktorzy tylko dmuchnac chca i do widzenia,to 80 % wiekszosci spotkan z nimi opiera sie na rozmowie i na tym ,ze sa samotni albo chca sie wygadac .. nierzadko zakochiwali sie we mnie,no mnie tez sie to zdarzylo,ale potem juz byl problem,bo jakie sa szanse by byc z kliente bylym?

A jakis konkretny styl ubioru jest wymagany? Czy u prostytutki mozna wziac prysznic przed seksem? Jesli tak to czy on jest wliczony w cene?

to pewnie bym mu je dala.. zalezy na jaka trafisz,ja nie bylam nigdy typowa dziwka czy kurwa. jestem chyba nawet za mila ,nawet dla tych facetow,ale taka juz jestem,to zostane.. wiem,ze wiekszosc panienek traktuje klientow jak smieci i czasem sie nie dziwie,bo zdarzaja sie faceci ,ktorzy na to tylko zasluguja...

Gość dknnnnnnnnnnn
No i co było dalej ?

Gość Tak zdarzyło mi się
skorzystać kilka razy. Może ze dwa razy byłem niezadowolony z obsługi i składałem reklamacje u burdel mamy.