Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole mandarynki

JUKEN GWIAZDORKA

Polecane posty

Gość wole mandarynki

Kilka dni czytania przyglądania się i mam pewność że Juken to kobieta pisząca z kilku nicków żeby pomoc sobie w walce z napalonym. W jednym z topiku Juken napisała "powiedziałAM" nie powiedziałEM. podany czasownik jest przykładowy żeby zrozumiec o co mi chodzi. Nie znajde tego tematu chyba ale pamiętam że nikt tego nie zauważył. Do tego Juken pyta zależy o jaki sex chodzi (to chyba byl topic z zapytaniem kiedy był pierwszy raz) normalny facet nie zastanawiałby się, logiczne by było ze seks i tyle. Juken chodziło pewnie o analny. Napylony to zauważyl ale pomyslal ze jest pedalem. NIE JEST PEDALEM! JEST KOBIETA a raczej jakas dziewczynka

Gość wole mandarynki
a moze jestem wscipski? nie wscipska

a moze jesteś pedałem który czeka aby mnie zgwałcić analnie :O moze chcesz foto obrośniętych jajetz :P?

Gość kolorowy rzyg
Gadałam z Jukim przez telefon i mogę przysiąc, że kobiecego głosu nie ma. Troszkę zalatuje blokersem, ale męskim! :D

Juken tak Cię czytuje od pewnego czasu i nie wiem co mam o Tobie sądzić zaskakujesz mnie:D

Gość sebasia
ja mysle ze to jakies wynaturzenie Moze wyglada estetycznie taki penis i jest lepiej zadbac o jego chigiene Ale wiemy ze obrzezanie tylo dawniej i jest kulturowo religijne i mialo za cel by mezczyzni sie nie masturbowali i

V. 🌻 :) Rowerka- czytaj dalej , nie oceniaj, trollujmy dużo i szybko zanim dotrze do nas że to bez sensu (jak mawiał klasyk :) )

Gość wole mandarynki
kolorowy rzyg to ty juken. Ten sam rodzaj wypowiedzi. Znowu widać że się bronisz pomarańczką, tak jak w kłótniach z napylonym. Daj spokój dziewczyno. Zrestza siedzisz tu juz tyle lat to siedz. To sie nazywa uzależnienie. Nie moja sprawa. Wiedz że cie rozgryziono!

Gość Juken to poprostu
Tłusta maciora która ma 17 lat i wszystkie jej koleżanka już są wykobzane a tego wieprzka nikt nie chce tknąć więc siedzi podszywa się i pisze głupoty na forum :-) zresztą co też śwince o wadze 120 kg zostało...tylko powalone forum i pierdolenie o kosmosie !

może jeszcze poczytaj o przygodach Sherlocka Holmsa i Herculesa Poirot bo na razie sama identyfikacja płci idzie ci żałośnie , nie mówiąc o tym identyfikowaniu użytkowników piszących na pomarańczowo .... :O

Gość Ty wieprzek
Idź się narzreć boś pewnie głodna :-)

i to też wydedukowałeś (wydukałeś?) :classic_cool: może załóż spółkę zoo z napylonym : baran&osioł :P

Gość wole mandarynki
Ty i twoje mądrości. Aż do zrzygania.

smiało wal, może wtedy uda się usłyszeć co inteligentnego z twoich ust :classic_cool:

Gość wole mandarynki
niedlugo bedziemy czytac o was na wikipedi

Gość wole mandarynki
inteligencja nikt cie nie przebije, nie smiem znizac sie do twojego poziomu wypowiedzi

Gość zazwyczaj na czarno
a co sie dziwicie jak Wy sobie rozkminke urzadzacie to inni tez moga:-) a ze juken jest laska tez mi przez glowe przeszlo wczoraj napisala cos o facecie w taki sposob jak laska:-)

Gość wole mandarynki
gdyz wszedzie was pelno

Gość Dushhdjkahhsnms
No bo to jak już ktoś napisał tłusta świnka i nikt jej nie chce ha h ha

uwielbiam jak gimbusy próbują udawać logicznie myslenie :D

Gość wole mandarynki
Skoro jestes taka inteligentna to co ty tu robisz. Ja widze ze wiekszosc ludzi tu nie dorasta ci do pięt jesli chodzi o wypowiedzi. Bez obrazy. Ja tez a jednak ze mna dyskutujesz

może mały zakładzić o moją płeć ?? :) jak wygram i udowodnię że się mylisz wrzucasz swoje foto w damskich stringach + karteczka , jak przegram ja robię to samo :classic_cool:

na razie to cię obśmiewam ;) ale skoro to dla ciebnie dyskusja to niziutkie masz standardy :classic_cool:

Juken,powiem tak -myślałam że jesteś facet.... ale zerknęłam w twoją stopkę słuchasz The Kill a tam gra Jared Leto.Piękny ci on,podkochujesz się w nim?Jesteś kobietą,nie mów...?//