Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka............

mąż starszy o 9 lat...

Polecane posty

Gość mężatka............

nigdy nie zamieniłabym na młodszego;)

Gość sdtgyhujgftyui
ani ja

Gość mężatka............
;)super

Gość Katrina12345
ja tez :)

Gość MATE123
oooooooo wkońcu jakaś normalna kobieta;) pozdrawiam

Gość Moj mlodszy o 5, nigdy nie
zamienilabym na starszego :D

Gość MATE123
nie miałem tego na myśli.....chodzi o to że "normalna -w sensie bo nie pisze np że zdradziła..a na forum jest tego pełnoooooooooo

Gość Moj mlodszy o 5, nigdy nie
Na forum jest tez pelno lasek, ktore uwazaja, ze mezczyzna automatycznie po ukonczeniu 30 roku zycia staje sie madry, inteligentny i zaradny, a starszy o 10, 15, 20 lat facet jest gwarantem szczescia i stabilnosci zyciowej

Gość MATE123
każdy jest inny

Kazda na takiego , jakiego sobie wybrala. Czy starszy czy mlodszy co za roznica? Ani starszy o 9 nie jest lepszy ani mlodszy o 7 nie jest gorszy. Moj maz tez starszy.

Gość OJJJojiiJJ
Córeczka tatuś motyw dobrze znany :)

Gość OJJJojiiJJ
Mój mąż też starszy bo ja nie móc znaleźć młodszy córeczka tatusia haha przepraszam na pewno jesteś po prostu zbyt dojrzała na swój wiek hahahaha

BVzdety piszecie.Im starsze malzenstwo z taka roznica wieku to roznice psychiczne sie zacieraja.MOga wstapic problemy z seksem ale jak sie dogaduja to czemu nie ?!

Gość Ricardo Kaka
Kobiety przeważnie wolą starszych, ale i w drugą stronę różnice się zdarzają. Mnie to wszystko jedno, byle ktoś był dobrym człowiekiem.

Gość Ricardo Kaka
Kobiety przeważnie wolą starszych, ale i w drugą stronę różnice się zdarzają. Mnie to wszystko jedno, byle ktoś był dobrym człowiekiem.

Gość Ricardo Kaka
Nie rozumiem co to kogo obchodzi, czy ktoś jest starszy, czy młodszy i jaka jest różnica. To bezsensowne wtykanie nosa w nie swoje sprawy. Krzywdy nikomu nie robią.

Gość szczotkowalnia
teraz te 9 lat to pryszcz, pogadamy za lat 20 :D

Gość gwoli wyjasnienia...
patrz wyzej!

KAMASUTRA stary hinduskipodrecznik wiedzy erotycznej twierdzi ze najlepsza roznica wieku dla malzonkow to 3-7 lat.A stoi za nia 4000 lat wiedzypokoleniowej Najwzniejsze aby malzonkowie obdarzali sie nawzajem szacunkiem tzn doceniali i nie wyrazali pejoratywnych opinii o nich. Tymczasem znam wiele malzenstw gdzie ona jego a on ja traktuje zwyczajnie podle .Powstaja wtedy toksyczne zwiazki.Ludzie ktorzy wyszli z takich ukladow zawsze beda przenosic zle emocje na nowego partnera zupelnie nie zdajac sobie sprawy ze problem polega nie w partnerze ale w nich samych.

szczotkowalnia I co niby bedzie za 20 lat gdy jej partner bedzie miał 50 lat a Ona sama 41.Naprawdę to taka rażąca róznica będzie?Tyle jest starszy mój ojciec od mamy i szczerze to On młodziej od mamy wygląda:P Więcej nie wypisuj bzdur Mój mężczyzna jest starszy o 10 lat:)

Gość larysa26
a mój 7 starszy i nie wyobrażam sobie inaczej.

Mysle ze roznica wieku 3-7 lat wymusza od kobiety postawe bardziej nazwijmy to kompromisowa w czasie konfliktow.Inaczej sie odnosi czlowiek do starszego a inaczej do rowiesnika .

Gość mój starszy o 11 lat
są plusy i minusy największym plusem jest to ,ze wiadomo kto decyduje i jest mądrzejszy (dobre, dla kobiet, ktore nie lubią rządzić a lubią być zaopiekowane) największym minusem jest to, że kobiety starszych mężczyzn żyją krócej (bo mają ciągły stres przebywania wśród nieswojej grupy wiekowej).

Gość żona...;)
mój też o 9 ..i jest najwspanialszym człowiekiem na ziemi...

Gość a dlaczego nie
mój jest starszy o 15 lat, a pierwszy był o 3,5 roku czyli statystycznie super i na przekór statystyce życiowa pomyłka, nie zaradny , stale narzekający, nerwus, owszem czasami zdarzały mu się dobre momenty, ale całokształt do dupy, obecny jest miłością mojego życia nawet seks jest o wiele lepszy, wiem że kiedyś i te sprawy się skończą ale zostanie człowiek którego kocham ponad życie, także wiek czy w dół czy w górę nie ma znaczenia, liczy się człowiek.

Gość hahahahahahaah
żona...;) mój też o 9 ..i jest najwspanialszym człowiekiem na ziemi... no, może wyjąwszy to, że zdradza :D idź na swój topik, zdradzona żono.