Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

zwiazek z dobrym kumplem mojego ex?? to ma sens??

Polecane posty

Gość smutna104

bylam kiedys z moim ex prawie rok czasu jednak nie wyszlo nie kochal mnie...rozstaliśmy sie ja nadal cos do niego czuje jednak wiem ze nic z tego nie bedzie...jednak od jakiegos czasu spotykam sie z jego dobrym kumplem ktoremu na mnie zalezy fajny jest dogadujemy sie spotykamy sie lubie z nim spedzac czas jednak on chce czego wiecej..zwiazku. nie wiem jak myslicie czy ta sytuacja jest normalna?? co o tym myslicie?? prosze o jakies dobre rady??

Gość smutna104
wypowiedzcie sie prosze:)

Gość smutna104
nikt sie nie chce wypowiedziec??:(

Gość powiem-ze
Już dawno zdecydowałaś teraz zastanawiasz się jak postąpi z tobą jego dobry kumpel. Olewasz byłego, chodzi tylko o zemstę.

Gość smutna104
nie chodzi o zemste ale chcialabym mieckogos komu by zalezalo na mnie:( tylko nie wiem czy to ma sens??

Gość davee
ma sens.. tylko musisz zadać sobie pytanie czy na pewno tego chcesz. jeśli będziesz z tym chłopakiem tylko po to żeby zrobić EX na złość, to zrezygnuj. zranisz tylko osobę która chce z Tobą być. musisz też się zastanowić czy na pewno będziesz umiała żyć i nadal spotykać się z swoim EX, bo skoro są kumplami wasze spotkania są tylko kwestią czasu.

Gość smutna104
wiem ze ot jest nieuniknione ale chce tego unikac.. tylko ze zacznie sie gadanie ludzi wtedy:(

Gość Przełam się
Nie ma sensu. Sama przechodziłam przez takie związki i wiem, że już nigdy więcej. Kumpel mojego ex został moim chłopakiem, i niestety zawsze ex był w naszym związku. Tu jakaś gadka o nim, tu coś powiedział do obecnego o mnie, tu zazdrość o exa. Nie pakuj się w to, chyba że kumpel exa zerwie z nim kontakty, już nie mówię o tym co będzie jak się nie uda.

Gość smutna104
wlasnie boje sie najbardziej tego o moze byc gdy sie to nie uda:( wtedy to chyba beda sie ze mnie smiac?? przełam sie Tobie nie wyszlo z tym kumplem exa??

Gość smutna104
lubie go lubie z nim spedzac czas..zawsze mnie rozsmieszy czyms ale nowe wszystkim przeszkadza myslenie o bylym