Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Roxi18

Pomocy. CO wybrać? Jakieś dobre duszki podpowiedzą niezdecydowanej:)?

Polecane posty

Gość Roxi18

Hej dziewczyny i chłopaki:) Mam do was małą prośbę, szczególnie użytkowniczek niżej wymienionych sprzętów. Zdecydowałam się na wymianę mojego telefonu oraz MP3. I po przejrzeniu ofert oraz opinii na youtube wybrałam kilka modeli, które spełniają moje oczekiwania. Czyli: dobra jakoś muzyki przede wszystkim, całkiem dobry aparat i kamerka, duża dostępność gier, dostęp do internetu oraz wiadomo funkcja dzwonienia i pisania sms. I oto mam dwie możliwości. Albo kupić Iphona 4S albo Samsunga galaxy S II i do niego Ipoda touch 4G. (Po co dwa sprzęty? A bo dłuższy czas użytkowania, a ja często podróżuje na stopa z namiotem i nie mam możliwości ładowania sprzętu na bieżąco). Więc teraz czas na pytanie, szczególnie do osób posiadających te sprzęciki. Jak się je wam użytkuje? Przeczytałam w internecie parametry, ale chętnie posłucham opinii posiadaczy. Warto kupić? Co wybrać? Wyjście nr 1 czy 2? Może ktoś poda argument, który ukierunkuje moje zdanie. A może macie inne sprawdzone propozycję warte uwagi?? Ciężko mi się zdecydować, a już jutro po szkole jadę do sklepu. (Mam zamiar je tam troszkę po testować). Dziękuję z góry za każdą pomoc : ))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować