Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowalamsie

jestem z super facetem ale

Polecane posty

Gość zirytowalamsie

mysle o innym, który nie dosc ze byl narcyzem to jeszcze dziwkarzem. i mysle o nim i mysle wciąąąż.. jakie to irytujące!

Ale jak myślisz? Zastanawiasz się jak to jest być zdradzaną?

Gość davee
lepiej postaw na plusy swojego obecnego chłopaka a nie na minusy tamtego.. po co Ci to ??

Gość Blondyn24:),
Dasz dupy temu gorszemu a i tak będziesz z tym ciapkiem z którym jesteś teraz.

@Blondyn24:), Ty nie chodzi o dawanie doopy. Tu chodzi o mysli, uczucia ...

i o dawanie dupy :O , dobrze ze ja nie mam takich problemów . moze zycie samemu jest troche nudne ale za to bez problemów typu czy jestem dosc dobry dla niej , czy ona mnie zdradza itp

Żeby była zdrada musi byś w mózgu taka myśl lub potrzeba. To myśli, uczucia sterują ciałem. Nie jesteśmy tylko i wyłącznie zwierzętami.

@**cream** To że ty myślisz jądrami, nie oznacza że kobiety myślą tak samo. Nie mierz innych swoją miarą.

Gość zirytowalamsie
yhh zastanawiam sie co robi, przegladam jego profil, ogladam jegto zdjecia i czuję że chcę go zobaczyć, dotknąć, porozmawiać. Moje zmysły są wyczulone na jego zapach, czuję taką okropnąchemię, chcoiaz wiem ze jedyne na co moge liczyc z jego strony to niezobowiązujący seks i pseudouczucie. Bo on srednio zakochuje się raz na miesiąc. Ale ma w sobie to 'coś' co sprawia że nie mogę przestać o nim myśleć..

Gość każda dupa taka sama
dawno nie plakalas to sobie kurwa cebule pokroj

Oj kobietki jesteście tak pięknie naiwne, żal mi Was i Waszych partnerów...

@ zirytowalamsie 00:59 - "yhh zastanawiam sie co robi, przegladam jego profil, ogladam jegto zdjecia i czuję że chcę go zobaczyć, dotknąć, porozmawiać. Moje zmysły są wyczulone na jego zapach, czuję taką okropnąchemię, chcoiaz wiem ze jedyne na co moge liczyc z jego strony to niezobowiązujący seks i pseudouczucie. Bo on srednio zakoch*je się raz na miesiąc. Ale ma w sobie to 'coś' co sprawia że nie mogę przestać o nim myśleć.. " - skoro tak dalej: to przeglądaj jego profil, czuj, zastanawiaj się, chciej, myśl, lub, kochaj, marz ale ---> NIE TYKAJ! (od: nie dotykaj). Czyli - rób dalej to co robisz. No chyba, że brakuje Ci wrażeń. Jeśli tak - to weż się za "działanie". p.s. (głupia rada?) - :) ___________________________

Piszesz w temacie że jesteś z super facetem, to po co myślisz o jakimś dupcyngielu? Szukasz mocnych wrażeń?

Gość madalencza
Nie karmic trollicy chlopaki. Ehh jak mnie takie baby irytuja :/ Fajny chlopak sie przy takich debilkach marnuje, nie doceniaja tewgo co maja. Spadaj na szczaw nieogranieta dziewucho!