Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagggggooodda

Czy ktos z Was kupował dla chłopca ten sportowy jezdzik pchacz ??

Polecane posty

Gość MamkaŚląska
to jest jezdzik a nie jezdziko pchacz

Gość Jagggggooodda
Na stronie allegro pisze cytuję; ,,JEŹDZIDŁO, JEŹDZIK PCHACZ DLA DZIECKA SAMOCHODZIK SPORTOWY,, więc daruj sobie nadgorliwosc :P

Gość hgdsssa
mój syn miał podobny z tym, że siedzenie było otwierane i mógł tam jakąś zabaweczkę włożyć...na roczek dostał...jako połtoraroczny maluch już potrafił się sam odpychać

Jagoda a jak napiszą ze w środku jest 10tys zł uwierzysz ? hehe pisac mogą co chcą,lepiej brzmi jak sa niby 2 opcje niz jedna co nie a to jest jeździk -za co pchasz go za oparcie ? haha więc daruj swoją nadgorliwość

Moja chrześnica miała podobny i nie lubiła na nim jeździć, wybierała zawsze taki traktorek na pedały albo inne zabawki takie wyższe do odpychania. Zastanawialiśmy się dlaczego na tym mniej jeździ i wydaje nam sie że chyba ciężej się odpychać niż na innych zabawkach. Ale za to woziła na nim różne lalki i misie więc nie było tak że stał zupełnie niewykorzystany.

Gość Jagggggooodda
:D a wiesz,że to nie dla mnie ma być pchacz a dla dziecka :P ? Chcę kupic dziecku na pierwsze urodziny,i jak bedzie chodzić trzymając się specjalnej rurki wyprofilowanej... :O to tka trudno zakumac :O ??

Gość Jagggiddaaaaaa
Może więcej mam się wypowie,widze na allegro ,że te samochody ,,schodzą,, jednak prosze o więcej opinii :(