Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Zakręcona

Brak pasji, zainteresowań, można być szczęśliwym??

Polecane posty

Gość Mama Zakręcona

Jak w temacie, są osoby które nie mają swoich hobby, pasji itd a jakoś czują się szczęśliwe? Ja wlasnie przez to nie za bardzo...

to sobie znajdz, ja też nie mama pasji, ale to nie sprwia ze czegoś mi brakuje na pasje trezba mieć czas, a przede wszytkim pieniądze

Gość alabala
Też nie mam pasji, ale nie czuję się przez to gorsza.

oj tam bez przesady nie każda pasja jest kosztowna :) pomysl co lubisz co Ci interesuje ja np,wrocilam do szkoly i wreszcie robie to co lubie :)

Gość she24
no właśnie...dobre pytanie z tym, że w dzisiejszych czasach na hobby trzeba mieć czas i kase jak wracam po 8 h z pracy i jeszcze musze sie pouczyc na jakies zaliczenie,wyjsc z psem, posprzątać w domu, ugotować coś, to juz jest 22 i padam.

no jak skończę wreszcie tę moją mgr to poszłabym na jakiś kurs kosmetyczny, to mnie interesuje... no ale co to za pasją, co będę w wolnych chwilach robić w związku z ty?

Gość tebede,
ja nie mam zainteresowań i przez to prawie nic mnie w życiu nie cieszy, studiuję kierunek, który mnie nie interesuje (ale nie miałem innego wyjścia) i jestem najbardziej zasypiającym studentem na całej uczelni chyba, nie mam możliwości znaleźć sobie pasji, zainteresowań, ponieważ z rzeczy dla mnie osiągalnych wszystko mnie nudzi