Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszaleje zaraz

Co to moze byc?boje sie:-(

Polecane posty

Gość oszaleje zaraz

Hej mam taki problem...wczoraj po troche ostrzejszym sexie zauwazylam na papierze brazowe plamienie...nie bylo jakos tego szczegolnie duzo...id stosunku nie uplynelo jeszcze nawet 12 godzin z rana jeszcze troszke tego bylo...zdarzylo mi sie w sumie to juz drugi rax...dodam ze moj partner jest dosc malo delikatny nie bylam tez super wilgotna troche mnie obtarl wiec troszke nawet spuchlam...od czego to moze byc?dodam ze od jakis 2 tyg bola mnie tez piersi...do lekarza niestety jak narazie nie mam jak isc:-( i tym bardziej sie niepokoje moze mial ktos podobnie?boje sie ze to cos powaznego:-( jestem jeszcze przed @ za tydzien ma przyjsc ale dla pewnosci kilka dni.temu zrobilam test i.byl negatywny wiec to raczej nie ciaza

Gość oszaleje zaraz
Aha i generalnie zadnych innych dolegliwosci nie odczowam miesiaczkuje regularnie zadnych odchylen od normy czasami troche jajniki mnie bola ale to zalerzy w jakiej fazie cyklu jestem zadnycg tez krwawien miedzy miesiaczkami procz tego plamienia

Gość oszaleje zaraz
Uppppo

Gość week of view
to moze byc wszystko tak na dobra sprawe. A czemu do lekarza nie mozesz sie wybrac? to by byla najlepsza z mozliwych opcji