Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milusia kicia

czy zaczepiali was na ulicy nieśmiali chłopcy z kursów uwodzenia?

Polecane posty

Zagadują na dziwne tematy i zapraszają na imprezę która jest egzaminem z kursu, jak przyjdzie dużo lasek to zdali ;)

Gość gfhgjhjk
ja bym sie bala takich psycholi

Gość cytuję
Przynajmnmiej próbują, a nie siedzą i żalą się na kafe.

ja kilka razy się na nich natknęłam, grasują w parkach w centrum miasta lub pod teatrami ;) sympatyczni, ale nie zdecydowałam się na imprezę, matko boska! :)

Całkowicie zgadzam się z "cytuję", grunt ze próbują. Jak sympatyczni, to trzeba było dać szanse zaprosić sie na kawę :)

nie lubię tak bo automatycznie włącza mi się kontrolka że będą próbować na mnie "ćwiczyć" jakieś programy uwodzenia i manipulować, więc bez dyskusji sie wycofuję. Ale go pochwaiłam za inicjatywę :D

W każdym podrywie jest odrobina manipulacji. Jak się w odpowiedni sposób nie zagada, to się będzie spławionym i tyle będzie z podrywu ;) Głupio tylko zrobił, że powiedział o tym że jest to część szkolenia, bo przedstawił się w gorszym świetle i przez to go skreśliłaś ;)

Mimo wszystko troche dla mnie jest głupie spławiać, tylko dlatego że kogoś poprosili (szkołe podrywu) o pomoc w poprawie swojej gadki i samooceny. Inna sprawa, że słabo przyswoił wiedze skoro się wygadał lub chciał wyjść z twarzą przy odmowie i to Ci wkręcił ;) Tak czy inaczej trzeba bylo dać sie zaprosić na kawę skoro był sympatyczny ;)

Gość dqwmdqwdqdwdw
czasem zaczepiają ,ale nie wiem czy oni są z kursów uwodzenia czy nie

Gość Zuzaaaa16
Podobno tacy mają zaczepiać "te nieciekawe" by było im łatwiej pokonać wstyd- GRATULUJE :classic_cool:

Gość dqwmdqwdqdwdw
zwykle podrywali dośc banalnie przedstwaiajac sie , albo strzelajac jakas gadke i prosząc o numer ale raz mnie dosc oryginalnie podrywali ( na ankiete o relacjach damsko-meskich) wiec może oni byli z tego kursu ale ich spławiłam delikatnie tzn zasugerowałam w ankiecie ,ze nie podaje numerów na ulicy ;)

prosił o wyrazenie opinii na jakis dziwny temat, po czym o telefon. Nic nie wkrecał tylko jak go przydusiłam to sie przyznał. Nie zareaguje na ta odpowiedz o nieciekawych, bom piękna panna w każdym calu :P