Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogórkowa ;)

ILE MACIE DZIECI i czy łatwo w dzisiejszych czasach je wychowac?

Polecane posty

Gość Przesadzacie z zarobkami
Bez przesady, w polsce raczej ludziom skromnie sie zyje, nie uwierze ze srednia pensja to 4000 tys zl, jak tu wiekzosc ludzi na kafe wypisuje,a tffuuu ,nigdy w to nie uwierze.Moje dwie siostry zarabiają po 1400 zl a ich faceci po 1800, moj brat ma 1300 , ja akurat najweicej z nich zarabiam bo na reke mam 2800 a moj mąz 3400, multum powtarzam multum ludzi z ktorymi mam doczynienia nie wyciąga powyzej 2 tys a te poencje kjtora na kafe są podawane jako zarobki noz kurna widze same kwoty po 4-5-6 tys.normalnie sskzoda ze w raelu takich ludzi sie prawie nie zna a tu normalka .Widze ze na kafee sama elita i smietanka przesiaduje

przesadzacie z zarobkami- i własnie o to cały czas mi chodzi, że to jest nie realne, że w Polsce są takie zarobki i tak jak piszesz widocznie sama elita tu siedzi! nigdy w to nie uwierzę, że zwykły pracownik może zarabiać 4 tys miesięcznie. chyba że zapierd.... nadgodziny i harując przy tym na budowie itp. dla mnie to jest śmieszne, jak ludzi tu wypisują że mając 4 tys wypłaty żyje im sie od 10 do 10!!! a jak tu matki piszą, że są dobrymi matkami pracując po 10 godzin dziennie bo dzieci mają świetną opiekunkę czy przedszkole. opiekunkę i przedszkole może i mają świetne ale rodziców jak widać nie. dzieci potrzebują rodzicielskiej opieki a nie opieki niańki. niańka ich nie urodziła i nie ma obowiązku ich wychować na dobrych ludzi. to na rodzicach ciąży ten obowiązek!!! ale nieważne bo to wątek na inny temat. tak jak napisałam nie wierzę w takie zarobki jak podajecie. jak by ludzie tyle zarabiali to Polska byłaby krajem mlekiem i miodem płynącym a nie biedota i strajkami tak jak teraz. z resztą oglądacie telewizje to sami widzicie co się dzieje!! i nie chrzańcie głupot, że zawsze to mozna wyjechac do wielkiego miasta i tam zarabiać tysiącami albo, że jak sie nie ma studiów to i zarobki sa takie jakie są. wszysko to mija sie z prawdą. poczytajcie na necie czy gdziekolwiek indziej ile osób zarabia w Polsce najniższą krajowa czyli niecałe 1100zł miesięcznie!!!! może wtedy przejzycie na oczy i niektórym sie zmienia poglądy. poczytajcie też albo podzwońcie do zakładów i dowiedzcie sie jaką stawkę proponują za prace miesięczną u nich. bo widzę, że dopóki tego nie zrobicie to ciężko wam będzie uwierzyć w cokolwiek. ale cóż. wierzcie sobie albo nie. Ja tam żyję realiami a nie sztucznymi "opowieściami".