Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna WAŻNE

Czy jeśli starszy mężczyzna umawia się z nasto...

Polecane posty

Gość taka jedna WAŻNE

nastolatkami przez internet by uprawiać z nimi seks (mówi to albo wprost, albo manipuluje nimi by uzyskać swój "cel") to czy to oznacza, że jest SEKSOHOLIKIEM?

Gość K.O.T.
To znaczy, że ruchać mu się młode chce.

Gość taka jedna WAŻNE
To to i ja wiem, ale czy to jest normalne? Czy taka osoba prawdopodobnie jest uzależniona? POWAŻNIE PYTAM!

Wbij sobie w google "Seksoholizm". Tutaj otrzymasz tylko pełne afirmacji zycia, filozoficzne odpowiedzi :classic_cool:

Gość taka jedna WAŻNE
patrzyłam i nie wiem i tak. cholera. jak to sprawdzić?

Gość K.O.T.
wyślij go do psychologa, psycholog da Ci analizę. Najlepiej do dwóch, zmniejszysz prawdopodobieństwo pomyłki.

Przybij go 10 cm. gwoździami do podłogi. Jeśli pomimo wszystko zdoła się uwolnić i pobiegnie na dziwki to jest uzależniony

Gość
Tak tylko chce siędowartościować a jest nikim

Czy jeśli jeden Stary Satyr pije dość regularnie Jack Daniels No7 to znaczy, że jest alkoholikiem? to WAŻNE...

Gość taka jedna WAŻNE
zaryzykować z nim?

A co, jeśli jest Seksoholikiem to byś z nim poszła, czy wręcz przeciwnie - nie poszłabyś? Seksoholizm chyba nie jest zaraźliwy, więc możesz się znim bzykac bez obawy.

Zaryzykować ? Nas nie pytaj. My nic nie ryzykujemi udzielająć Ci głupich rad :)

Gość taka jedna WAŻNE
jeśli by mi się do tego przyznał - poszłabym jeśli tylko udaje, że mu na mnie bardzo zależy - a chodzi mu tylko o seks - to nie pójdę. ale nie wiem czy on udaje, chce mnie wykorzystać czy mowi poważnie!

Nie, dziewczyno! On Cię szczerze kocha, ożeni sie z Tobą, bdziecie żyli długo i szczęśliwie i będziecie mieli tuzin dzieci!

Gość taka jedna WAŻNE
wiem ze chce mnie wykorzystać. w sumie to trudno. lubie starszych

Zadbaj o to, żeby Ci jakieś ciuchy porządne kupił. I lody postawił i to nie takie w wafelku za 3 złote tylko porządny puchar w kawiarni. Będziesz zadowolona.

nie oznacza to, że jest seksoholikiem, ale, ze mu się podobają młode dziewczyny ;-) I na pewno nie zakochał się w Tobie, tylko chce sie zabawić ;-) moze w domu czeka żona, która już mu się znudziła, gromadka dzieci i wredna teściowa, a on chce wolności i przypomniał sobie, że są młode, naiwne dziewczyny, które- marząc o "wielkiej miłości"- dają się nabrać. Jeśli chcesz seksu- ok, ale na więcej nie licz, chyba, ze to jakiś wyjątek. na ogół wszystko sprowadza się do seksu...;-)

Gość achy i ochy
Nieważne czy jest sęksoholikiem, czy nie - po prostu podejdź i poproś: Tato, wyłącz komputer...

Witajcie, a co to starszy już nie może żyć ? Dopiero wtedy chce sie :) o bardzo dobrze oni juz zrobili co trzeba..... Teraz mogą szaleć, jesli potrafia to im życzę powodzenia

Gość Oto odpowiedz jest zacna
Jak rucha od osiemnastki w górę to znaczy że jesteś już stara pasztetówa i go nie pociągasz ;-) a jak rucha od osiemnastki w dół to znaczy że pedofil i trzeba go kastrować a Ty musisz poszukać nowego ogierka ;-)

Gość taki jeejden ktoś
Ja mam 28 lat i zdarza mi się uprawiać czasem seks z 17latką i nie widzę żeby było w tym coś złego.Mnie podnieca jej młode ciało i śliczna twarz a ją moje doświadczenie i idealnie się pokrywamy w tej sferze.

Gość do Stary Satyr
Picie często alkoholu bo mam smaka to już jest alkoholizm

Gość erekciussmaximuss
ja tam mam 38 latek i regularnie dmucham 18-20 tki,dziewczyny wiedza o co chodzi w tym sporcie . Oczywiscie trzeba jakoś wyglądać,mieć czym jeździć i wogóle zachować jakieś minimum kultury.Oczywiście nie robie tego zbyt czesto i trzymam laski na dystans uczuciowy bo nie chce co by się żona dowiedziała i robiła mi jakieś jazdy,po co mi nerwy.Pewnie i tak by nic nie zrobiła bo nie ma sie dokąd wyprowadzić,ale jak to mówią złość piękności szkodzi :D

Gość ŻONA erekciussmaximussA
No to TY się wyprowadzisz :D I w końcu będę mogła spokojnie rypać się z twoimi trzema kumplami jednocześnie w komfortowych warunkach i bez stresu, że zaraz przyczłapiesz do domu :P

Tera możecie mnie powiesić mam to gdzieś, ale i tak napiszę prawdziwym kochankiem może być dopiero dojrzały mężczyzna. Oni wiedzą o co w tym chodzi i przede wszystkim nie są zajęci tylko sobą