Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryutiyoikhj

Jaki nowy fotelik w granicach 200 zl ??

Polecane posty

Gość ryutiyoikhj

poleccie cos mamy.

Gość dziadowski i
niebezpieczny

Gość nimma
a moze podaj zakres wagowy jaki cię interesuje

4baby. poszukaj też cos na allegro czasem mozna trafic na bardzo fajne promocje dobrych fotelików w okazyjnych cenach

Gość graco junior baby
a tak na marginesie moze lepiej tanszy nowy niz tanszy uzywany bo to nigdy nie wiadomo....

Gość ryutiyoikhj
chodzi mi o 2 FOTELIK dziecko ma dobre 11 kilo

Gość ryutiyoikhj
chodzi mi o nowy fotelik prosze o linki,moze wszystkie mamy stac na fotelik za 700 zł :( mnie nie

Gość władmirirra
zaraz Cię zjada ze nie kupujesz fotelika za 1600, nikt Ci tu odpowiedzi nie udzieli, bagno i syf;/

Gość ryutiyoikhj
:(

hmmm wolala bym chyba uzywany a dobrej firmy z atestami i dobrym wymikiem w tych testach bezpieczenstwa . Dam Ci przyklad ja mam maxi cosi tzn mialam ten malutki i tak sie stalo ze auto sie rozwalilo i wyladowalo na serwisie i fotelik malucha razem z autem pojechal a raczej zostal przewieziony laweta .i pozyczylam od kolezanki coneco i powiem ci szczerze ze balam sie malego wozic w tym foteliku nie wydawal mi sie ani troche bezpieczny lekki jak nie wiem i ten plastik jakis byle jakiej jakosci ale moze to moje odczucie . i zobacz sobie np tani fotelik tez wiekszy w markecie w tesco sa chyba pati czy cos i jego jakosc a wejdz do sklepu z wozkami i zobacz jakis inny troszke drozszy jakosc niebo a ziemia . Ja bym wybrala uzywany a porzadny ja bym nie chciala mniec dziecka na sumieniu .

Ale z drugiej strony kupujac uzywany od obcej osoby nie wiadomo czy nie jest powypadkowy. Jak uzywany to najlepiej od kogos znajomego.

Gość ryutiyoikhj
Moje dziecko pierwszy fotelik mialo własnie maxi cosi.. wiec zobaczę na tanszy fotelik z atestami

Gość kurza twarz...................
chicco key x czy jakos tak. doloz troszke ja dalam 500 zł a ma 3 gwiazdki w atestach

niekoniecznie markowy oznacza najlepszy. do 200zł tez kupisz dobry fotelik. rozumiem cię, że nie stać cię na droższy.

Gość xyzzzzzzzzzz
są rzeczy dla dziecka na których można sporo oszczędzić (np. wózek, ubranka) i takie na których oszczędzać nie wolno, i do tej grupy należy fotelik samochodowy. Warto się zastanowić poważnie nad kupnem fotelika za 200 zł, bo to jednak chodzi o bezpieczństwo maluszka.

Gość Może dołóż troche i kup
Graco? Są testowane (ADAC) i dość tanie w porównaniu z innymi.

Gość Może dołóż troche i kup
Zgadzam się z xyzzzzzzzz. Prawda.

Gość ryutiyoikhj
No własnie patrzę Zebro na foteliki :( jednak po tym jak napisalyscie ze tanie nie sa bezpieczne nastraszylyscie mnie i zgłupialam.. musze poszukać ciut drozszego..

Gość xyzzzzzzzzzz
ja rozumiem, że kogoś nie stać, ale może właśnie spróbować poszukać oszczędności w innych dziedzinach życia, a te zaoszczędzone pieniążki dołożyć do fotelika.

Gość dcnjfnrkwe
stać czy nie tu chodzi o zdrowie i życie dziecka! nie trzeba kupować za 5000 zł, można za mniej. Zwłaszcza, że te tanie też mają atesty- wszystkie mają bo inaczej nie były by w sprzedaży. Tu chodzi o to, żeby miały dobre wyniki w crash- testach. Można kupić tańsze pieluchy, czy np. poprosić rodzinę (np. dziadków), żeby zamiast dziecku z jakiejś okazji kupowali zabawki to dołożyli się do fotelika. Można popytać znajomych czy ktoś nie ma używanego (ale pewnego). Wiem, że czasem wygospodarować ok 300 zł wiecej nie jest łatwo, ale lepiej nie ryzykować w ten sposób, bo w razie wypadku można mieć potem wyrzuty sumienia do końca życia.

Gość ryutiyoikhj
Radziłam się tu w sprawie fotelika,wczoraj pobuszowalam na allegro i znalazłam fotelik Maxi cosi uzywany ale z nowym pokrowcem,wygląda swietnie cena dobra,więc go kupie,mam zaufanie do tej marki ,bo pierwszy fotelik tez był Maxi cosi.Dziekuję za rady!!

Gość sdkfdlkfdjkdfg
ja na allegro uzywanego bym nie kupila nigdy nie masz pewnosci ze byl bezwypadkowy

Gość 2 lata i ma Micro G-bike Plus
Jeśli kupujesz używany to musi być bezwypadkowy! Inaczej nie uchroni dziecka, bo ma już naruszoną konstrukcję! Fotelik powinno się wymieniać po każdym wypadku, bo chroni zawsze tylko przed 1 zderzeniem!

Gość Mnie brak radości
Fotelik za takie pieniądze to jedynie siedzonko a nie bezpieczeństwo . Niestety ale za fotelik ktory naprawdę uchroni malucha to koszt 800 zł (romer, recaro, storchenmuhle.....w czym dwa ostatnie najlepsze)