Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tintinos

Proszę powiedzcie czy to był dzień płodny!!!

Polecane posty

Gość tintinos

Prezerwatywa nam pękła wczoraj czyli 28 marca, 10 marca miałam ostatnią miesiączkę, a cykle mam jak w zegarku 29 dni...czy możliwe, ze mogę być w ciąży? :(

Gość t o sobie oblicz
:O

Gość tintinos
tn. wiem, ze troche źle zadane pytanie, oczywiście, że wiem, ze ciąża jest możliwa nawet przy współżyciu podczas miesiączki, ale chodzi mi o to jak duże prawdopodobieństwo na to jest, nie bardzo umiem liczyć te dni płodne a te nie.

Gość ygyuhyuhyuh
tak

Gość to sie nauczyc obliczacccc
nie bardzo umiem liczyć te dni płodne a te nie. :D:D:D to po sie zabierasz za sex jak nie masz o tym pojecia a potem zadajesz idiotyczen pytania czy mozesz byc w ciazy:O to chyba zrozumiale ze tak

Gość tintinos
pytam grzecznie, a za sex się zabieram zabezpieczając się, liczyłam wg kilku poradników i za każdym razem inaczej wychodzi, więc prosze o pomoc doświadczone kobiety.

Gość MASZ TU LINK I OBLICZ
Ja obliczam moje dni plodne jak i nie plodne i ZAWSZE sie sprawdza, inne poradniki nie sprawdzily sie, wiec od kiedy pamietam korzystam z tego poradnika co w linku :)

Gość błędy_jęz.
Jest taka szansa, ale dla pocieszenia dodam, że seks, nawet w czasie owulacji nie równa się ciąży...Dla świętego spokoju przejdź się za kilka dni na bHCG, w ten sposób dowiesz się najszybciej.

Gość t o sobie oblicz
dni plodnych sie nie liczy wg kalkulatorów:D a za pomoza obserewacji sluzu i pomiaru temperatury

Gość efhnbad
płodny..

Gość tintinos
dziękuję za linka:) z tym pomiarem temp to trochę przegięcie, nie staram się o dziecko więc nie robię sobie jakichś szczegółowych zapisków, od lat zabezpieczam sie prezerwatywą i jeszcze nigdy nie zawiodło. niestety oczekuję na odpowiedź w sprawie pracy za granicą, mój narzeczony też i trochę to pokomplikuje sprawy, no ale mówi się trudno...

Gość przecież płodnych dni nei wyli
cza się, a OBSERWUJE jeśli sama nie wiesz czy to był dzień płodny czy nie, to tutaj tym bardziej nikt Ci nie powie

Gość tintinos
jeszcze jedno pytanie, po jakim czasie od stosunku zrobić sobie betę? tak żebym miała 100% pewności. co myślicie również o tabletkach po stosunku typu escapelle, mam w sumie jeszcze czas, ale jakoś wydaje mi się to tak jakbym usuwała ciąże:-o

Gość t o sobie oblicz
tintinos to jest tez oprucz tego metoda antykoncepcji oprucz oczywiscie tabletek prezerwatyw itd nigdy nie wiesz i nie mozesz byc pewna ze owulacja sie nie przesunie a prezerwatywa nie peknie:D bo mozesz sie kiedy zdziwic i to bardzo wiec nie mów ze to jest przegięcie:D

Gość tintinos
wg tego linka mam dzień niepłodny, no ale dzień wcześniej już płodny, więc na pewno racja jest taka, że odnosić to trzeba tylko do siebie, a ja jakoś specjalnie nie potrafię odróżnić kiedy mam jakie dni, wiem tylko, ze w połowie cyklu bolą mnie jajniki ale ile tra ten okres to nie mam pojęcia...

Gość t o sobie oblicz
a po co beta? wystarczy test ciazowy w dniu spodziewanej@ bo wczesnij raczej beta hcg moze nie wyjsc gdy jest za male stęzenie

Gość tintinos
no tak ja ciebie rozumiem, ze ja się właśnie przejechałam, ale nie słyszałam, zeby ktoś kto nie stara się o dziecko i zabezpiecza się mierzył sobie dodatkowo temperaturę itp...to raczej kobiety które bardzo chcą mieć dziecko tak robią, ehh nieważne zreszta, mleko się rozlało..

Gość tintinos
czyli 7.IV zrobię test, no i trzeba będzie plany zmieniać albo i nie, z jednej strony boję się ciąży ale czuję, ze przez te dni oczekiwań ta myśl się we mnie zagnieździ, ze może mi być smutno jak nie zobaczę dwóch kresek...

Gość bialamasajka
Dni płodnych się nie oblicza, bo cykle kobiet mogą się różnić. To oczywiste. Jesli nie wiesz kiedy występują kup sobie może mikroskop owulacyjny....