Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnobmnkmbv

SZYBKO szybko 6 miess to jaki romiar? 74 czy 68

Polecane posty

Gość mnobmnkmbv

hnkomnl

zalezy od dziecka. ale jeśli chcesz kupić ciuszek komuś na prezent to kup lepiej większe.

Gość zalezy iod dziecka
Moj nosil 80, inny bedzie nosil 68... Jesli na prezent mozesz kupic wiekszy, a najlepiej zapytaj mamy. To nic zlego zadzwonic i zapytac jaki rozmiar dziecko nosi:-) To normalne, ze mozna nie wiedziec:-)

Gość Exetta
Zdecydowanie 74 , albo nawet 80

jeśli masz na myśli ciuszki z cool club, 5 10 15 czy od wójcika to zdecydowanie 68 jest na pół roczne niemowlę, ale jeśli maluch jest troszkę pulchniejszy to na wszelki wypadek weź na 74 :)

Gość mi by przeszkadzalo
80??:D:D:D:D:D:D pogięło was?:D moje dziecko ma 13 mscy i nosi rozmiar 80-74 !:D

Gość no bo tu o grubasach mowa
:D

moja corka, mając 7 miesięcy nosila bluzeczki na 84, nie nie grubas, a nawet gdyby?? to co takiej pizdzie jak ty do tego?? to ze masz dziecko wielkosci karła nie znaczy ze kazde takie musi byc.. widzisz jak łatwo i miło kogos obrazic...;)

Gość 74 - 80
jeśli nie masz pewności, to lepiej kupić większe...

Gość 74 - 80
do sucz... Zobacz w takim razie na rozmiarówki USA lub UK, tam, gdzie określają rozmiar miesiącami. Porównaj z ubrankami określanymi w cm. Rozmiar 6 miesięcy to nie jest rozmiar 68.

Gość mi by przeszkadzalo
pizdą rozjechana w dodatku to jesteś ty :p :D:D standardowo rozmiar na 6 miesieczne dziecko to 68 :) a od mojego dziecka wara koorviszonie :) karłem to może jesteś i ty i na mnie możesz mówić co ci się podoba bo mam to w dupie, ale od mojego się odpierdool!!!

Gość mi by przeszkadzalo
od mojego dziecka się odpierdol miało być. A w UK i USA no to wiadomo:D:D tam tłuściochy same to i rozmiary sie zaczynają od 74 na noworodki :)Wiem bo koleżanka mi przywiozła ubranka z USa rozmiar 0-3 :D moje dziecko nosilo je mając 6-9 miesięcy.

Gość mi by przeszkadzalo
laporochajko pizdo nie wyruchał cie dzis nikt jeszcze? pizdo ;)

Gość mi by przeszkadzalo
bachor się pisze przez CH :D debilko niedouczona :D ty masz bachora grubego i obleśnego:D współczuje takiej skoorvionej matki:D

Gość zalezy iod dziecka
Jak zwykle taaka mila atmosfera:-) Moj synek nie jest grubasem. To ze dziecko nosi 80,znaczy ze jest wysokie, a nie grube! Niektore dzieci rodzom sie majac 50cm, inne 60.. Wracajac do tematu - autorko , najlepiej zapytaj mamy

Gość mi by przeszkadzalo
no w sumie tak - szczupła filigranowa kobieta i jej szczupłe dziecko mogą być solą w oku dla otyłej analfabetki ;)

Gość mi by przeszkadzalo
przestań :D odpadłabym na wstępie jakbym zobaczyła jej cielsko ;)

oczywscie;) wmawiaj sobie dalej;) i tak ty i twoj mikro baHor pozostaniecie mikro karzełkami;) ps ani ja anie moja corka ktora urodziła się ponad 60 cm;) nie mamy nadwagi;) przykro mi cie zmartwic:)

Gość mi by przeszkadzalo
przykro mi że masz bachora :D grubego :D twój bachor musi mieć przejebane z taką obleśną matką jak ty:)

74 lub 80 bo lepiej większe a najlepiej zapytac matki :) każde dziecko jest inne moja córa w tym wieku nosiła 56-62 ale urodziła się maleńka bo 1670g i 41,5cm w 33tc a syn 74 :)

:) twoj poziom rozumowania mnie rozwala:D haha boze jakas ty durna;) hahaha:) nara pizdowaty karle;) pozdrawiam malego pizdowatego bahora;)

Gość mi by przeszkadzalo
o jezu wlasnie mi ktos napisał ze mieszkasz w UK :D dobra już wszystko wiem i z patologia nie gadam :D idę z mężusiem kąpać dziecko ;)

o az tak cie zainteresowała moja osoba...hhh wiec patologia musisz byc raczej ty... proponuje poczytac troszke wiecej na temat mojej osoby;) zapewniam cie ze do piet mi nie dorastasz:)

z mezusiem dziecko kapac??? to az was 2 potrzeba do wykapania jednego dziecka...;) haha;) taaa cała rodzinka widac z lekka do tyłu;)