Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wannika1

Wszystkie matki marudza ,ze tak trudno jest

Polecane posty

Gość wannika1

po porodzie z dzieckiem, ze nie wyspane, ze dziecko steka i ze sobie to inneczej wyobrazaly.A ja sie pytam, czy jest tu jakas matka, ktora poprostu tak sobie to wyobrazala i ktora poprostu kocha byc "matka" i nie marudzi tylko sie cieszy?

tak marudza bo tak naprawde nie byly jeszcze gotowe do roli matek :) znam taka jedna ale ktora nie marudzi choc mloda jest :) i zawsze mowi jak super byc mama

tak pozatym to pracuje na pol etatu, ale zawsze sie ciesze kiedy wracam do mojej ksiezniczki ,naprawde . Nieprzespane noc? no i co

ale rozmuie ze wiekszasc nieidealnych matek nie radzi sobie z pociechami. Ja przytym wygladam tez super i zawsze mam czas o siebie zadbac, a nie jak lump

Gość bgnthjm
a co pomarudzic juz nie mozna? idziesz do pracy , tasm tez marudzisz na pewne sytuacje wiec o co ci chodzi tepa autorzyno?

Gość Wiesiołek
na szczęscie się trochę mniej kocą te polki. bo i tak zbyt dużo tego tu. tylko potem korki na ulicach

Gość ja myślałam odwrotnie
że będzie dużo trudniej niż było na prawdę.... na prawdę mi się spodobało, tak że zdecydowałam się na 2, a i o 3 często mówimy. Pewnie dlatego, że wpadłam, nie miałam czasu za długo idealizował sytuacji.... narzekają, te co idealizowały macierzyństwo i latami rozmyślały jak będzie wyglądało.

Gość wannika1
up

Gość nsdfw
narzekanie ludzka rzecz, czy wy nie mozecie zrozumiec ze kazdy jest inny każdy inaczej postrzega rózne sytuacje, ale nie oczywiscie najlepsze wytłumaczenie " bo ja to czy tamto" dajcie spokój;/

Gość 1Wiki...
Ja nigdy nie narzekałam bo nie miałam na co:) moje dziecko ma 4 lata i nigdy od urodzenia nie miałam nie przespanej nocy:) była i jest grzeczna