Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota N .

Proszę o pomoc !

Polecane posty

Gość Dorota N .

Długo zastanawiałam się , czy to ma sens , ale w tej chwili nie mam już wyboru . Jestem tak zdesperowana i wystraszona i jest mi wstyd , ale muszę poprosić o pomoc każdego kto może mi jej udzielić . Jestem matką samotnie wychowującą dwójkę dzieci w dodatku w 5-tym miesiącu ciąży . Mieszkamy w Małopolsce , w niewielkim mieszkaniu , które ma niespełna 15 m kwadratowych, otoczenie patologiczne . Niedawno zaczęłam mieć problemy finansowe i zdrowotne . Doszło nawet do tego , że odcięto nam prąd , ja zarabiałam niespełna dorabiając niespełna 400 zł + zasiłek rodzinny . W tej chwili komornik zabiera mi całe wynagrodzenie , jest nam bardzo ciężko , dlatego zgłaszam się o pomoc finansową od każdego kto może nam pomóc . Potrzebujemy uzbierać 2000 zł na spłatę zadurzenia i podłączenia prądu , gdyż boje się , że opieka odbierze mi dzieci . Jestem osobą uczciwą , dlatego zobowiązuje się , gdy tylko stanę na , pomóc innej potrzebującej osobie . Liczę na wsparcie , mile widziana również inna pomoc tzn . rzeczy dla noworodka ( np. wózek , łóżeczko , ubranka itp . ) Numer konta ; 06116022020000000089747424 BANK MILLENIUM S.A ODDZIAŁ CHRZANÓW . Numer telefonu ; 883051949 Błagam o pomoc .

Gość Gość .
Kiedyś sama potrzebowałam pomocy i ją otrzymałam . Jeśli nie chcecie pomóc , to nie pomagajcie , ale nie komentujcie tego w ten sposób , nie dość , że ta kobieta ma już ciężko w życiu , to jeszcze będziecie ją dobijać żałosnymi komentarzami . Pewnie jak przeczyta komentarz sisi91, to na pewno jej się " lżej " na serduchu zrobi .; / . Sisi , chciałabyś czytać tak żałosne komentarze , gdybyś była na miejscu tej kobiety ?! . Obyś nigdy nie była .

jesteśmy w UE , jesteśmy w NATO, jest Liberalizm i takie żebranie jest niestosowne . oportuniści zyją biednie podczas gdy nowocześni Europejczycy spłacają kolejny kredyt na kolejny samochód