Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baska192837465

Woodstock 2012

Polecane posty

Gość kmlmlm
ja i opluje tego cweela tam ;)

Gość Wiesiołek
a widzicie tepa sfustrowana młodzieży nie wszystko w tym kraju jest złe i nie wszystko się Wam odbiera. woodstock jest i będzie!

Gość PaniUrszula
Powinno się tego zakazać,jak tak można,tam się zjeżdża młodzież z całej polski,biorą narkotyki i uprawiają seks w namiotach.

woodstock to obecnie jedyne co mnie w tym kraju trzyma i pozwala mi byc dumna z tego skad pochodze. ludzie ktorzy najezdzaja na jurka i woodstock nie maja tak naprawde pojecia czym jest ten festiwal i jakim zajebistym czlowiekiem jest owsiak. ale sa osoby niestety ktore nigdy w zyciu tego nie zrozumieją. dorobkiewicze , karierowicze i bananowcy maja w zyciu inne 'priorytety' niz te propagowane na woodstocku.. ale coz, klotnia w tym temacie nie ma sensu, dwa zupelnie inne swiaty nigdy nie beda jednym takim samym. Woodstock na wieki!

PaniUrszula, bylas , widzialas na wlasne oczy? podejrzewam ze nie. tacy ludzie jak ty najbardziej mnie wkurzaja, gowno wiedza a sie wypowiadaja.

Gość kontrabas band
o co ci chodzi - ja byłam i widziałam :P masa strutych i nawalonych ludzi, wszyscy oczywiście zbakani, brudni i wkurzający. nigdy więcej nie pojade na Brudstock.

Gość dshjfhskjdh
a mógłby mi ktoś powiedzieć w jakim mieście jest ten woodstock? tak bardzo bym chciała raz pojechać :o

Gość woodstockowiczka
podbijam i ogłaszam konkurs na najstarszą/ego, najmłodszą/ego kafewoodstokowicza oraz kto jedzie z ''jak najdalej'' i ''jak najbliżej'';) ja lat 29 jadę z Londynu