Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem czy

Jagoda urodziła juz

Polecane posty

Gość masakra jakaś
tak po przemyśleniu dochodzę jednak do wniosku że to nie możliwe ... nie ma tak durnych bab na świecie żeby w nastepnym miesiacu po porodzie zachodzić w 3 ciążę ...

Gość efhnbad
nie macie swoich problemów baby? wy sie jak takie wieśniary zachowujecie co wiszą cały dzień w oknie w fartuchu w kFiatki

Gość babka jedna z was........
I juz nie sadze zeby Jagode bylo stac na te jej Diory...;)

Gość babka jedna z was........
smiala sie z nas to ja tera smieje sie z niej... chelpila sie diorami,perfumami za 300zl,ciuchami i tym,ze ma mase czasu tylko i wylacznie dla siebie...;)

Gość ło matkoooooooo
to są typowe wpadki jak ktoś wierzy że karmienie piersią to antykoncepcja.. brak wiedzy i głupota .Tylko że większość będzie wmawiać ze to planowana ciąża:)

Gość nie pojmuje_
dajcie spokoj. przeciez jagoda i jej maz to typowy zascianek, ludzie ze wsi zabitej dechami. czego po niej oczekujecie?

Gość efhnbad
to co piszecie świadczy o tym jakie jesteście: zawistne, złośliwe, wścibskie. Narazie

Jakim prawem dyskutujecie o czyinms zyciu? To kiedy i jak szybko Jagoda miala kolejna Dzidzie to tylko i wylacznie jej sprawa.

Gość koko dzamboo
sama docinała ludziom ze maj ą dzieci z malą różnica wieku, to teraz tez niech ma ten sam mód :D przygadywał kocioł garnkowi buhahahahah

Gość a ty sie agata_bbb
podniecasz jak malapa okresem. Ja za tpamietam jak sie jagoda z ciebie wysmiewala i dobrze bo jestes naprawde wredna , zycze ci jak najgorzej i oby sie spelnilo bo wszystko do czlowieka wraca.

Gość koko dzamboo
a ty sie agata_bbb - to Jagoda na pomarańczowo :D buhahahah

Gość masakra jakaś
niektóre mamy na kafeterii mają 3 i więcej dzieci, ale one są jakieś normalne, z ich wypowiedzi widać że sprawia im to przyjemność i sobie same radzą, ale w wypadku Jagody to patologia na maksa ! Rozmnaża się jak króliczyca na melinie.

Gość Liliana3000
a zdrowe to dziecko? bo jednak wcześniak

Gość przecież t6o nie ta jagoda
ślepe jesteście? prawdziwa ma stopkę

Gość kizia mizia pończoszanka
to jest prawdziwa Jagoda, ona od jakiegoś czasu nie ma już stopki, usunęła jak był najazd na nią i imie jej dziecka.

Gość a jak jej dziecko ma na imie
ze byl najazd? :O

Gość do tej powyzej
tez jestem ciekawa jakie to imie? a znacie moze cos bardziej durbego niz Barnim? bo mam kolege ktory tak nazawal swojego syna

Gość masakra jakaś
ja znam chłopca o imieniu Barnaba...

tak, byl najazd na imie mojego dziecka - dalam synkowi na imie Franc a coreczce Alma. Ladnie , no nie ;) ale glupie z was baby! szok! nie odp mi bo juz nie rozmawiam z ludzmi umyslowo niedorozwinietymi , zal mi takich ludzi . ot po prostu :)

Gość mama w wieku 29
żal to Twoich dzieci że maja taka głupia matkę:(

Gość mamamam
szacunek dla rodzin z większą ilością dzieci Popieram.

Gość koleżanko wyżej
był najazd ale nie że tak nazwała dziecko:Bartek, bo imie ok. Ale przez to że miała w stopce imie dziecka i date urodzenia, i zaczęła wyzywać ludzi na topikach, to jej ospowiednio odpowiadali: że co z niej za matka itp. i że lepiej niech z Bartkiem na dwór wyjdzie a nie pierdzieli farmazony rynsztokowym językiem- o to chodziło.

Gość koleżanko wyżej
jej dzieci: Bartek ur. 06.2009, Adaś bodajże 08.2011, i teraz ponoć córkę urodziła, ale ile w tym prawdy?

Gość moim zdaniem jagoda to projekt
kafe, nie jest prawdziwa, jaja sobie z was robi i tyle...w drugie dziecko by uwierzyla, ale w trzecie miesiac po porodzie i urodzone w 7miesiacu bez zadnych powiklan to jakos wierzyc mi sie nie chce...7miesiac to jest 27-31 tydzien, wiec niby dziecko zdrowe jak ryba, kiedy do konca 3miesiace zostalo?

Gość moim zdaniem jagoda to projekt
byM* uwierzyla... zjadlam literke.

Gość koleżanko wyżej
masz racje to jest projekt kafe, bo musiałaby zajść w ciążę miesiąc od drugiego porodu :O pozatym zauważcie że ona nigdy się zbytnio nie rozpisuje, by nie wyszło jakieś kłamstwo hehehehe wszystkie jej opowieści z Krypty są kontrowersyjne i wyzwiska tak samo, maja na celu podnieść ilość wpisów :O

aha! zapomnialam dodac, ze: - niestety mam duzo dzieci i nie stac mnie juz na krem Diora :( poszlam jednak sladem agaty_bbb i uzywam ziaji :D mmmmm super nawilza jest wspanilay i na dodatek tani :) - glodujemy bo nie mamy kasy za to mamy duzo dzieci. Czemu uwazacie, ze nie mozna zajsc w ciaze zaraz po pologu? Owszem , mozna. zapewniam was. :) imiona moich dzieci Bartek Franc Alma Mnie sie podobaja , mezowi tez. Jaki polecacie proszek do prania pieluch tetrowych? Tylko taki zeby dopieral wszytsko do czysta w temp 40st.C. Pozdrawiam;)

Gość koleżanko wyżej
najlepszy proszek to DOSIA :) równiez pozdrawiam a twoje dzieci To Bartek i Adaś, dziewczynki o ile wogóle się urodziła my nie znaju :D

Teraz uwazajcie ! Zaraz przyleci agata_bbb na czarno ale podejrzewam ze bedzie pisac tylko na pomaranczowo i mi dowali :D