Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem czy

Jagoda urodziła juz

Polecane posty

Gość koleżanko wyżej
a z kasą raz jest raz jej nie ma, rzecz nabyta. Grunt żeby dzieci były zdrowe! A jak kasy brakuje, zawsze można sprzedaż auto :)

Gość koleżanko wyżej
jeżeli w ogóle się urodziła to leży teraz w inkubatorze w szpitalu....

Gość koleżanko wyżej
Jagodo jesteś nieszczera! :( Bartuś uwierze mój też się tak nazywa - fajne umię A Franc - jasneeeee to Adaś Alma - z pewnością uwierzę... dobrze że nie Hermenegilda :P

Piszcie co checie skoro uwazacie, ze wy elpeij wiecie jak moje dziec maja na imie. Corka akurat spi w lozeczku, wiec mam troche wiecej czasu. Ale zaraz ide do ciucholandu zeby sie obkupic w ciuszki dla moich skarbow.

Gość hłehłehłe
przecież sama pisałaś w topikach jak twoje dzieci mają na imię, stąd wiadomo, żadna tajemnica Wystarczy policzyć że twój syn urodził się w sierpniu, nawet jeśli zaszłaś we wrześniu, to 1 miesiąc ciązy wypadł od października - mamy marzec więc to jest 6miesiąc ciązy jeśli już, więc co kłamiesz??? i dziecko urodzone w 6 miesiącu śpi obok ciebie w łożeczku??? co ty bredzisz???? urodziłam w 8m.c. i dziecko spędziło 2 bite tygodnie w szpitalu. Mówi ci to coś że większość wcześniaków ma wrodzone zapalenie płuc, mikrowylewy dokomorowe 1,2, lub 3 stopnia??? więc skończ ściemniać. Nie byłaś w żadnej ciąży, a jesli byłaś to wciąż w niej jesteś. żałosne to co piszesz

Gość hadagasza
:D Robi was w tzw: balona? :D Nawet sie jej nie dziwie....

Gość ghgddd
Jagoda ewidetnie z wiliczen nie zgadza sie to co ty tu piszesz ,a o imionach i wieku dzieic pisalam wiele razy wiec nie da sie nic ukryc :o

Jagoda Ty szmato...właśnie przeczytałam o tym jak szczenięta w wiadrze topiłaś!!!Sama sobie wsadź łeb do wiadra i się utop!!!A jak masz sukę i nie chcesz mieć szczeniąt,to powinnaś ją szczepić! Jak będziesz z 4 dzieckiem w ciąży to też je utopisz,bo nie będzie Cię stać na kolejne?