Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam życie z kredensem

Ciągle kupuję seksowną bieliznę, a nawet nie mam komu się w niej pokazać.

Polecane posty

Ja pierdolę, mam 22 lata, uwielbiam bieliznę i mam jej całą szafę, a nawet nigdy nie miałam faceta, który by to ze mnie zdarł :o Moje życie jest żałosne :(

ja też kupuję, mimo że jestem singielką. to że nie masz faceta nie znaczy że masz chodzić w babcinych majtkach :)

Fakt, tylko za każdym razem jak się rozbieram do kąpieli to zdaję sobie sprawę, że wyglądam tak zajebiście tylko po to, żeby chować to wszystko pod ciuchami, bo nie ma nikogo kto by na mnie patrzył. Chyba czas najwyższy skoczyć 😭:classic_cool:

Gość n,kmjngbfv
nie szata zdobi czlowieka, pewnie jestrem brzydka i nie masz figury i zadne szmaty tego nie zatuszuja

Tak se wmawiaj, mam nadzieję, że jechanie po mnie pozwoli Ci zapomnieć o widoku pasztetu jaki codziennie widzisz w lustrze :classic_cool:🖐️

Gość faceci na mnie lecą
tez uwielniam sexi bielizne ponczoszki na pasku koronkowe majteczki i staniczek przeswitujacy ehhh

Gość blond,no niewierzee
co z tego ze kupujesz,widocznie albo jestes bezksztaltna albo nie umiesz kusic

Kuszenie kuszeniem, ja na zgarnięcie faceta jedynie do łóżka parcia nie mam, chcę być po prostu w związku, a tutaj kuszenie gówno daje, więc kiepski komentarz :classic_cool:

Chcę od was usłyszeć, że mam skoczyć, bo nie ma dla mnie ratunku, wtedy skoczę z czystym sumieniem :classic_cool:

Gość bmblondyn nl
zapodaj fotę, chętnie rzuce okiem i może nawet nawet się zmasturbuje żeby zrobić ci przyjemność :classic_cool:

Gość blond,no niewierzee
do zwiazku tez sie kusi, hahah

kup se powiększacz biustu:) starą będziesz musiała wyżucić i bez wyrzutów bedziesz mogla kupowac nową, a nóż widelec i chłoop na stałe się znajdzie

bmblondyn nl Nie będę wiedziała, którą bieliznę założyć i sporo czasu minie zanim się zdecyduję, ale trochę mnie pocieszyłeś :classic_cool: blond,no niewierzee Nie powiedziałam, że się nie kusi, tylko po kuszeniu przychodzi zderzenie z rzeczywistością i wychodzi, że to jednak nie ten facet, więc znowu wracam do punktu wyjścia :classic_cool: falaroma Bardzo podoba mi się ten pomysł :classic_cool:

no widzisz i git :D ja mam taką prace ze nie moge malowac paznokci i musze miec ciasno umpiete włosy, i normalnie non toper kupuje lakiery i jakies cuda dziwy do włosów..... to jakas schiza jest czy co

falaroma To ja do roboty też bez lakieru na paznokciach muszę łazić, a lakierów mam całe pudło, coś w tym chyba jest :o:classic_cool: