Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurza mnie to

JigggSawww

Polecane posty

Gość Wkurza mnie to

Wiecie co wkurza mnie to comiesieczne napiecie pod tytulem bedzie ciaza czy jej nie bedzie :( Co prawda staram sie dopiero drugi miesiac ale kosztuje mnie to duzo nerwow :( tylko nie najezdzajcie na mnie wiem ze czesc z Was stara sie duuuzo dluzej i tez bardzo z tego powodu cierpi wiem ze trzeba wrzucic na luz no wiec wrzucam alejak juz sie zbliza @ to sila rzeczy mysle i mysle Czy moglby mi ktos wytlumacyzc jak to jest z ta owulacja? Mam cykle trzydyiesto-trzydziesto jedno dniowe a okres zaczal mi sie trzeciego marca Kiedz mialam owulacje? Z gory przepraszam za pisanie czfr slownie ale zalalam klawiature jogurtem ;) Mam problem z jej wyznaczeniem bo jedni mowia ze jestw polowie cyklu a inni ze czternascie dni wstecz od daty kolejnego okresu tylko czy w tym drugim przypadku dotyczy to cykli dwudziesto osmio dniowych czy kazdego innego?

"bo jedni mowia ze jestw polowie cyklu " Ci kłamią. Owulacja występuje 14 dni przed kolejną miesiączką. Ale dni płodnych się nie wylicza tylko wyznacza na podstawie obserwacji śluzu, pomiarów temperatury i innych objawów jej towarzysących.

Gość Wkurza mnie to
Dzieki za odpowiedz Czyli wychodzi na to ze mialam owulacje ok osiemnastego-dziewietnastego Z tym sluzem to jest jakos tak dziwnie musze sie poobserwowac bo nie mam doswiadczenia Tylko temperature podobno powinno sie mierzyc najlepiej rano i o stalej porze a ja mam prace zmianowa i raz wstaje o piatej raz o osmej :( Kurcze znowu sie nastawilam ze a nuxz cos bedzie bo zwykle zaczynaja mnie bolec piersi grupo ponad tydzioen przed okresem a teraz nic nie czulam i nie czulam az do dzisiaj kiedy zaczely bolec po bokach :( I chyba dupa blada :(