Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaa17

Brzuszek?

Polecane posty

Gość Jaaaa17

Czy w 10 tygodniu ciąży podbrzusze może być trochę zaokrąglone? Ok 10 tygodni temu mogło dojść do zapłodnienia, jakiś czas później zrobiłam dwa testy, wyszły negatywne, ale pomimo to boję się że mogę być w ciąży....

Gość gdfgsdgs
moja kolezanka miala tak ostatnio ze spoznial jej sie okres. zrobila test po 3 dniach, negatywny. po okolo 8 dniach negatywny. potem poszla do lekarza i w ciazy jest. ma teramin na listopad wlasnie :) wiec owszem mozliwe. nie wiem jednak jak wtedy uklada sie brzuch.

Gość gdfgsdgs
ale to co od 10 tyg nie masz okresu??

Gość Jaaaa17
Do zapłodnienia mogło dojść 21 stycznia, a okres miałam 29 stycznia i 7 marca. Nie wiem co mam o tym myśleć ;/ nie chce isć do lekarza bo musiałabym z mamą ;/

Gość gdfgsdgs
no kuzwa jesli stosunke byl 9 dni przed okresem i potem mialas 2 razy okres to nie jestes w ciazy. jejku

Gość bhn,b,nbn,bn,n,n,n,
jak mialas okres w styczniu i marcu, to jak mozesz byc w ciazy?no nie, a po drugie do zaplodnienia nie moglo dojsc 21 stycznia ,skoro okres mialas 29 stycznia, w ciazy nie ma sie okresu, chyba ze jakies plamienia, co kobiety myla z @

Gość Jaaaa17
gdfgsdgs a jesteś pewna\y? dużo czytałam ostatnio na różnych forach i niektóre kobiety miały taki niby ''okres'' na początku ciąży ;/

Gość anet890712
to ile masz ty lat? gumki kupuj

Gość Jaaaa17
No właśnie nie wiem czym odróżnić takie plamienia od okresu, to co ja miałam trwało mniej więcej tyle co zwykle okres ale i tak nie mam pewności

Gość Jaaaa17
anet890712 nie było szans na zabezpieczenie, to nie było z mojej woli..

Gość anet890712
jak to nie było z twojej woli??

Gość gdfgsdgs
jestem pewna na 99,99%

Gość Jaaaa17
A co to za różnica? i tak już za późno, teraz mogę mieć w sobie dziecko którego i tak pewnie nie będę nigdy chciała ;(

Gość nimma
idź sobie zrób beta hcg z krwi -ten test się nie myli.

Gość anet890712
Niewiem jesli zaszło przstępstwo powinnas to zgłosic na ploicje jesli o to chodzi. hmm..

Gość Jaaaa17
To nie tak, nie chce tego znowu tłumaczyć bo i tak nikt mi nie uwierzy ;/

Gość anet890712
jesli bede mogła pomóc to pomoge..

Nie gadajcie dziewczynie głupot że w ciąży nie możliwe jest aby mieć miesiączke. osobiście znam kilka dziewczyn które do 5 miesiąca miały regularne miesiączki a nie które miały je nawet przez całą ciążę. wszytko zależy od organizmu ja mi przy obu ciążach ostatnie miesiączki wpadały już jak byłam w ciąży co prawda tylko jedne ale jednak. Jest możliwe żeby mieć miesiączkę.

Gość anet890712
No tak ja tez nie miałam miesiączki a to prawda tez słyszałam ze dziewczyny miała miesiaczki do któregos tam miesiaca ale nie ma co stersowac dziewczyny moze to tez stes ale zrób test i z beta hcg z tym to juz napewno bedziesz miec pewnosc

Gość Jaaaa17
anet dzięki za troskę ale jestem pewna że i tak nikt mi nie uwierzy ;/

Gość anet890712
a moze powinnas spróbowac? nic nie stracisz a moze kazdy doradzi

Jaaaa17 Sądząc po twoim nicku masz 17 lat, więc powiem ci tak podejrzewam co masz na myśli pisząc że to był jeden raz i nie chciałaś tego, więc powiem ci tak, ja w twoim wieku siedziałam na porodówce i rodziłam malutkiego chłopczyka, mierzył 55cm i ważył troszkę ponad 3 kg, była to ciąża nie chciana poniewrz jak zaszłam miałam 16 lat, nie skończoną szkołę, rodziców i kuratora na głowie, teraz jestem szczęśliwą mamą tego chłopczyka który dokładnie 9 kwietnia skończy dwa latka, nie wyobrażam sobie życia bez niego, jest dla mnie całym światem. Nie łam się. tu możesz się wygadać i powiedzieć co leży na sercu, masz tem komfort że się nie znamy i nie mówisz tego obcym w oczy ale postaramy się ci pomóc na tyle na ile będziemy umiały :)

Gość Jaaaa17
Prędzej każdy wyśmieje albo powie że to prowokacja. Do żadnego stosunku nie doszło, to był tylko petting, a dodatkowo nasienie było tylko no moich majtkach, nie powinno dotykać pochwy. Później poszłam się wytrzeć i myślałam że do żadnego zapłodnienia nie może dojść. A dzisiaj dotykam swojego brzucha i na dole czuje jakiś mały 'balon';/

Gość anet890712
Własnie tu mozesz sie wygadac moze cos pomożemy

Gość Jaaaa17
natalla18 dobrze że chociaż Ty jesteś szczęśliwa, ja sobie nie wyobrażam bycia matką w tym wieku, i się do tego nie przekonam, nawet próbuje doprowadzić do poronienia chociaż nie mam pewnościczy jestem w ciąży czy mi się tylko wydaje ;/

Gość anet890712
Kochana zapewniam cie ze nie mozesz w 10 tygodniu wyczuc zaokrąglonego brzuszka czy tzw balona hmm mam 4 mies synka i pamietam raczej...

Gość Jaaaa17
Anet też wydaje mi się to dziwne, to chyba za wcześnie.. Już bym wolała żeby tym 'balonem' był jakiś guz i żebym umarła nić żeby to było dziecko... :(

Gość anet890712
próbuje doprowadzić do poronienia ???

Gość anet890712
dziewczyno dorosnij przeczytaj co ty wypisujesz? wolała bym zeby to był guz zebym umarła poronic hmmm...