Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaa17

Brzuszek?

Polecane posty

Gość Jaaaa17
Zaczęłam pić mocną kawę, ćwiczę na dolne partie brzucha, chce zacząć jeść ser pleśniowy.. ehh wiem, to chore, jestem zdesperowana...

Gość Jaaaa17
No właśnie nie jestem dojrzała, nie chce dziecka. W moim wypadku ciąża= utrata domu, szkoły, wyśmianie z strony osób bliskich, nigdy nie współżyłam, nie chciałam tej ciąży... ;/

Gość anet890712
Mysle ze moze i ciało mozesz miec jak prawie kobieta ale rozumu to ja niezauważam tu wogóle

Gość anet890712
zrób test ale z tego co mówisz to raczej nie mozesz byc w ciązy i chyba moim zdnaiem po sprawie

Gość Jaaaa17
Anet rozumiem Twoje zdanie, gdybym czytała posty innej osoby o takiej samej treści jak moje też bym tak jej napisała. Właśnie dlatego nie chciałam o tym pisać, wiedziałam że nikt mnie nie zrozumie...

Gość anet890712
Mysle ze jestes w taki wieku ze mozesz sie obawiac tego. ja sie nie nasmiewam ale nie ma sie co martwic a moze ci sie spóznia ze stresu własnie tym problemem nie martw sie kup test a moze masz nabrzmiały brzuch na miesiączke tez np

Gość Jaaaa17
Masz rację, może ten brzuch jest taki z innych powodów. Już zrobiłam dwa testy ale zrobię trzeci. A polecasz jakiś konkretny test, firmę? Ja zrobiłam dwa takie http://www.intecmedical.pl/photos/129.jpg i obydwa wyszły negatywne.

Gość Jaaaa17
Jak nazbieram kasę to pójdę do apteki kupie najlepszy jaki jest na rynku. Dziękuję za pomoc. :)

Gość MaMa F.
prosze tu anet

Gość anet890712
ok 8 zł kosztuje

Gość Jaaaa17
A to tanio, kiedyś widziałam gdzieś na wystawie jakiś test ciążowy nawet po 20 zł

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
KU*RWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CO ZA BZDURY CHYBA BYŚ MUSIAŁA BYĆ ZAPŁADNIALNA PRZEZ POWŁOKI BRZUSZNE ZEBY ZAJŚĆ, PRZECIEŻ TU NIE MA NAWET CIENIA SZANSY NA CIĄŻĘ............... CO TE DZIECI MAJĄ W GŁOWACH, JA PIER*DOLE TRZECI ŚWIAT.