Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea------------

Spotkaliście sie z kimś poznanym w internecie?

Polecane posty

Gość nivea------------

Warto było? Opowiadajcie! :D :D :D

Gość nivea------------
Niekoniecznei chodzi mi o randki, chociaż też możecie opowiedzieć :)

Gość a co tu opowiadać
? Od czasu spotkania 8 lat w związku :)

Gość kmoij
Tak, z koleżanką. To było w podstawówce a trzymamy się do dziś :D z facetami jakoś nie chciałam..

Gość dqwdqwdwdqd
tak. z moim facetem .. ale na naszym przykładzie uważam ,ze poznawanie facetów w necie to nie dobry pomysł

Gość dqwdqwdwdqd
przewaznie faceci pozanani z neta maja ciagatki zeby tam dalej szukać kobiet nawet jak sie zwiążą.. pozostalych facetów poznawalam w realu i było lepiej no i ten mój facet ma bardzo ciezki charakter , jest marudny itd oczywiscie na poczatku taki nie byl ale ja juz go nie traktuje na poważnie

Gość dqwdqwdwdqd
i 90 % facetów w necie szuka łatwego seksu, 5 % to desperaci zupelni ,a 5 % może jest w miare normalnych

Gość gdfgsdgs
raz sie spotkalam i jestem z nim w zwiazku.

Gość dzis ja wygram
spotkalam sie z 3-ma facetami poznanymi przez net. pierwszy- porazka :O drugi- porazka :o trzeci-ponad rok jestesmy razem ;)

Gość nivea------------
up :)

taaaaaaaaaa, wiele razy i niestety zazwyczaj jest to ogromne rozczarowanie (chodzi o facetow). Inaczej rozmawia sie przez np. gg a inaczej jak widzisz tego czlowieka na zywo. przez gg kazdy z tych facetow ma poukladane w glowie, sprawiaja wrazenie naprawde normalnych i symaptycznych a na zywo okazuje sie ze to albo zapatrzeni w siebie cwaniacy albo zdesperowane pasztety ktorych zadna kobieta nie chce... np. ostatni poznany koles obejmowal mnie juz na pierwszym spotkaniu choc znalismy sie raptem tydzien, byl oblesny wrecz i nie moglam go zdzierżyć, on jednak juz po 10 min. sie we mnie zakochal :(

Gość asdfdsaf
Żeby to raz! Zawsze było warto, no bo to wyjście z kimś, nowy człowiek do poznania. Ale znajomości nie utrzymuję. Choć męża poznałam na zlocie internautów pewnego czatu....

Gość rabbit junk
przez internet poznałam jedną dziewczynę i ona i jej przyjaciółka spotkały się ze mną i moją przyjaciółką :) teraz utrzymujemy nadal znajomość :)

gdyby ten ktoś był z drugiego końca Polski też byście się spotkali?

Gość rabbit junk
raczej nie, moje przyjaciółki mieszkają około 90km ode mnie

Gość nivea------------
ja mam bardzo blisko do tego kogoś bo mieszkamy miasto obok :D i chyba się z nim spotkam, podkreślam CHYBA :D :D

Spotkałam się z 4 osobami, z 1 nie mam pojęcuia co się dzieje, z 3 nadal jestem w dobrych stosunkach, to moi znajomi ;)

ciekawe czy są jakieś parki, które poznały się tutaj na kafe ;)

Gość talala
jak byłam młoda;p 15-19 lat to często się spotykałam z ludźmi z neta.faceta fajnego żadnego nie znalazłam, same oblechy się trafiały albo jacyś nawiedzeni;/ ale mam parę osób, z którymi do teraz utrzymuję kontakty(a mam już 27lat;p), są to i dziewczyny i faceci;]

Gość jag alskar dig
ja chcę się spotkać z gościem, z którym gadam już 9 miesięcy, codziennie po co najmniej 7h, ale trochę się obawiam że to spotkanie wszystko zjebie, więc odkładam to w nieskończoność :P

Gość jag alskar dig
w sumie racja, bo jeśli ma się zjebać to i tak się zjebie, zaproponuję mu to. gorzej jak odrzuci propozycję :classic_cool:

Też znam ludzi, którzy poznali się przez internet i są razem, jedna koleżanka wychodzi za mąż za kilka miesięcy, inna wzięła dla tego faceta kredyt na 70 tys. i musi z nim być bo rata kredytu wynosi ją 1500zł. a ona nie pracuje.

Gość miszmaszmaszmisz
mojego meza poznalam na lokalnym czacie, jestesmy razem jakies 9 lat razem, po slubie prawie 2