Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother_Monster

Jakie produkty widzicie u innych w koszyku na zakupach ??

Polecane posty

Tez to zauwazyliscie ze spoleczenstwo zjada coraz wiecej slodyczy? Nie mowie ze jestem swieta bo tez lubie sie objesc. Ale jak tak czasem popatrze na tasme w markecie... mozna znalesc u jednej osoby po 2-3 paczki czipsow,do tego jakies ciastka,cukierki, czekolady, gazowane i inne badziewia :o Kupujemy to co tansze a do tego smaczne. Sama z tym walcze. Czemu ludzi faszeruje sie takim syfem? Moim zdaniem slodycze powinny byc zakazane (no moze oprocz czekolady :D )

Gość wolałabym nie żyć tutaj
prezerwatywy

Gość lusia87324
Ja zauważam, że ludzie masowo kupują najtańsze napoje gazowane typu jakiejś hop coli i podobnych świństw. A oprócz tego masę różnorakich "fixów do", jakby nie można było samemu obiadu ugotować.

Gość dqwdqwdwdqd
nie patrze ludziom do koszyka i mnie denerwuje jak oni sia gapia co ja kupuje

to prawda, ludzie jedzą coraz więcej śmieci czyli taniego, bezwartościowego zapychacza: słodycze, czipy, sztuczne napoje gazowane, bylejakie wędliny, bylejakie pieczywo brak warzyw, owoców, produktów nieprzetworzonych najwięcej śmieci w koszykach widzę w piątki i soboty wieczorem - kiedy młodziez robi zakupy na imprezy - totalne dno akcent humorystyczny dot. zakupów jak byłam młoda, piękna i nie tak mądra, jak teraz ;) to z przyjaciółką robiłyśmy taki psikusik - do pozostawionych bez nadzoru koszyków wrzucałyśmy takiego sztucznego zdechłego kurczaka - psią zabawke i potem obserowałyśmy delikwenta, kiedy to zauważy i jak zareaguje - zabawa przednia i niespecjalnie szkodliwa społecznie :) :) :)

Gość dqwdqwdwdqd
tzn ja akurat kupuje raczej w miare zdrowe rzeczy ,ale ten sam gapienia sie mnie wkurza. tak jak w restauracji by mi ktos patrzył w talerz

a co tam masz takiego na talerzu czy w koszyku, że ci tak głupio? nie rozumiem...

a ja ostanio w markecie widziałam taką świnkę ,zabawkę dla psa . Wyglądała tak sobie dlatego rozważałam jej zakup ale jak ją nacisnęłam .... to aż przysiadłam :) wydała dzwięk niczym statek na redzie :) Zrezygnowałam z zakupu bo ja mam bardzo bojaźliwego psa :) A wracając do tematu - sama kupuje mnótwo czasoumilaczy :) niestety .

biedota kupuje pasze z dyskontow najtansza. i dobrze. zbyt dlugo zyc nie powinna. skoro zabiedzona, co ma na koszt podatnika dogorywac na stare lata gdy juz z nich zadnego pozytku nie bedzie

KOBIETY-ZIELENINA. Często widuję blade paniusie z koszykiem pełnym sałaty, rzodkiewki, kiełków, marchewki i selera. Snuje się toto ledwie żywe, wlokąc za sobą koszyk. Skrajnie wyczerpane kiwa się przy kasie, pakuje to zielsko w toboły i niemalże pełznie obarczona tymi smakołykami do dobrego samochodu. Co innego faceci:D Koszyczek pełen mięcha i piwska. Bambaryło nie podpinane i uśmiech od ucha do ucha. Życie jak w Madrycie:D:D:D

HMS juz nie przesadzaj to ze sie ktos zdrowo odrzywia i nie zapycha byle jakim zarciem to zle? lepiej zeby koszyk pchala grubaska a w nim miala ciastka balerony kielbachy itp

Efekty tego...jak ty to nazywasz "zdrowego" odżywiania widać już niemal wszędzie. Te chodzące wieszaki i blade rozhisteryzowane anorektyczki wzorujace się na podrasowanych paniusiach z ogłupiających babskich czasopism. . . . Kobieta musi mieć kobiece kształty. Kawałek tyłka i biustu.