Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SabinaBBBBBb

Głupie pytanie ale naprawde mi pomozecie jak odpowiecie

Polecane posty

Gość SabinaBBBBBb

spotykam sie z pewnym chłopakiem, najbardziej łączy nas seks, nie jestesmy parą.w sumie nawet nie robilismy tego duzo razy bo chyba jakies 4 razy NIby jest OK ale ja chcialabym czegosć więcej czyli byc z nim. Wiem że szanse na to są 50/50. Kiedys zanim zaczelismy sie spotykac na seks ja mowilam ze seks jest najlepszy z osobą z ktorą sie jest i co on na to a on odpowiedzial ze w sumie mozemy sprobowac. Pytanie brzmi jak mu dac do zrozumienia ze chcialabym z nim byc? ale jakos tak nie prosto z mostu tylko gdy juz sie zobaczymy i po spacerze itd udamy sie do domu w wiadomym celu to jak jakos to zasugerować?

Gość ewfwfgw
Rób co chcesz, z takim imieniem i tak skończysz w burdelu. 🖐️

Powiedz wprost. To nie te czasy żeby sobie coś sugerować. Karty na stół.

Gość Ajdmtj
Przykre to że się nie szanujesz:(

Gość Leila Lila
Szanse na to, ze bedziecie razem wynoasza 10 % Sabino! Gdyby on chciał, to by powiedział, nie chce Cie na dziewczynę, chce Cie tylko do lozka.

Gość SabinaBBBBBb
dobraaaaaaaa ale ja pytam jak to powiedziec a nie pytam o to czy bede czy nie bede

raczej wprost dziewczyno. Faceci są niedomyślni. Może on też coś czuje, ale bojąc się, że zepsuje waszą łóżkową relacje, nie odzywa się na ten temat myśląc, że jest dobrze jak jest, bo przynajmniej ma dobry seks. Byłam w niezobowiązującej znajomości. Tyle, że to mój kumpel z czasem się zakochał. No i wszystko się posypało... Bo mi chodziło tylko o zabawę. A jak powiedział, że kocha? Bezpośrednio. Ty ryzykując, również bądź szczera. Podchodami nic nie zdziałasz, dla polepszenia efektu możesz przygotować kolację i zrobić romantyczny nastrój świeczkami :D