Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek nie polny

czy zwiazek dla dzieci ma sens?

Polecane posty

Gość kwiatek nie polny

mąż chce odejś - w tle jego 2-letni romans, nie umiemy byc juz dla siebie tym kim bylismy wczesniej, zostaje problem z dziecmi, mamy 3 chłopców - to ja nalegam na jego wyprowadzkę, nie wiem czy dobrze robię, chociaz wiem, że on nie ma nic przeciwko... chyba poczuł zew... przekonywac go do pozostania z dziecmi i ze mna czy niech idze w świat? czy takie związki dla dzieci maja sznsę, ile czasu wytrzymują?

Gość ghgghghhgh
jA mysle ze nie ma. Przeciez i tak bedzie ojcem dla dzieci o ile mu tego nie zabronisz. a dzieci beda miec normalna atmosfere w domu.

Gość kwiatek nie polny
tez tak myslę - jednak wciaz zastanawiam sie jak porozmawiac o tym z chłopcami - nie są tacy mali rozumieja wiele, ale jednak straca rodzine - w jakis sposób oczywiście... nie chce by były w przyszłości uposledzone społecznie przez nasz konflikt

Gość mama na suficie
A romans skończony? Jak M chce się nawrócić i nadal się kochacie to dajcie.sobie szansę. Zwłaszcza.że są dzieci i to wspaniała trojeczka. Po rozstaniu i tak będziecie się widywac. Warto spróbować uratować związek. A was samych,coś was połączyło i twżycie rodzinę. Jednak jak czujesz do niego TYLKO nienawiść to poważnie.się.zastanowcie,bo to co czujecie dzieci wyczuwają doskonale.

Gość kwiatek nie polny
smutasny - idz do d.....

Gość kwiatek nie polny
romans skonczony ok 3 lat temu - ja popadłam w depresje, teraz tez jeszcze nie doszłam do formy, nie nie kochamy sie , on mi powiedział ze przestał mnie kochać 6 lat po slubie - teraz minęło11 , więc chyba nie ma na co czekac prawda.. nie boję sie byc sama, ale martwie sie jak zareaguja na te zmiany dzieci..

Gość kwiatek nie polny
up

Gość mama na suficie
Jak zdawałam maturę kilkanaście lat temu,to w tym czasie moi rodzice prawie się rozwiedli , do dziś się cieszę że postanowili walczyć o związek.

Gość kwiatek nie polny
dzieciaki przepadaja za nim nie jest złym ojcem, duzo pracuje, lubi gierki, ale jest ok, człowiekiem tez nie jest złym, tylko nie jest tym, którego kochałam, dla mnie maz umarł, ja juz przeszłam najcięższy okres żałoby, teraz jestem jak lód, jestem tylko dla chłopców..

Wg mnie lepiej by odszedl. Toksyczność waszych relacji lub zwykla ozieblosc relacji wiecej zaszkodzi niz pomoże. Jestem świadkiem kilku podobnych sytuacji i widze ze dzieci zyskują uczucia, poświęcany im czas jest bardziej treściwy ze tak to ujme itd minusy sa oczywiście ale nie warto grać przed dziećmi. Dzieci nie sa głupie oszukać sie nie dadzą.

Ale jak się nie kochacie to po co się męczyć? Dzieci na tym nie ucierpią, jeśli Twój mąż będzie dalej ojcem.

Gość sdgerger
absolutnie nie ma sensu!!!

Gość kwiatek nie polny
mama na suficie - a jedno z rodziców zdradziło czy były inne problemy? ja juz nie wiem co jest słuszne i dobre, czasami mysle, że jestem egoistką co ucieka od problemów a czasami po prostu nie chce mi sie juz zyć..

Gość kwiatek nie polny
z jednej strony nie kocham go a z drugiej nie wyobrażam sobie ze bedzie z inna kobieta, że bedzie brał chłopców na wakacje czy swieta i ona tam bedzie, miał kochać tylko mnie... wciąż czuję żal i rozgoryczenie - zawsze byłam idealistka i teraz za to płacę... wiem jestem jak pies ogrodnika, mam takie martwe życie...

Gość kwiatek nie polny
jestem taka zmeczona i zupełnie pozbawiona nadzieji.. dziękuje wszystkim za wpisy...

Gość mama na suficie
Zdradził jedno z rodziców,ba to trwało długo,ale oni postanowili wszystko na jedną kartę ,dali rok na ocalenie związku i są po dziendzisiejszy. A wiem że gdyby nie ją i brat to na pewno by się rozeszli. Innych problemów raczej nie było. Buziaki