Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terefereee

wbity paznokiec w oko

Polecane posty

Gość terefereee

hey, jakis miesiac temu wbilam sobie paznokiec w oko. oczywiscie na pogotowie leki itd po tygodniu cierpien wszystko wrocilo do normy jednak po kolejnych dwoch tyg oko znowu zaczelo mi lzawic i sie zamykac reagowac na swiatlo bolem wiec znowu kolejna wizyta i znowu antybiotyki podobno rana sie sama z siebie otworzyla kolejny tydz spoko wszystko gra i budze sie dzisiaj rano otwieram oczy i nagle jakby ostre uklucie jednorazowe potem kilka razy jeszcze w ciagu dnia.. czy ktos mial kiedys rane w oku? jak dlugo sie to goilo i czy to normalne ze rana sie sama po tak dlugim czasie otwiera.. zdaje sie dbam o oko na wieczor wpuszczam masc od miesiaca nie robie makijazu oka nie tre nie dotykam itd a moze cos jest nie w porzadku

Gość kkkkjdjdjdjkkkiiiii
Ja mialam...ale mi zagoilo sie szybciutko....i nigdy juz nie mialam problemu zadnego...choc straszyli ze moze sie cos jeszcze dziac...ale teraz to juz z piec lat mija . jedz do okulisy..moze tzeba jakas masc z antybiotykiem dac

Gość terefereee
bylam juz u okulisty dwa razy mam masci z antybiotykiem,, i jest ok a tak nagle sie pogarsza no nie wiem co robic niby co nowego mi moga powiedziec pewnie tylko ze sie znowu otworzyla... ehh no nie zycze nikomu