Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przewrażliwoinka

SPAŁYŚCIE NA PLECACH W 9msC??????? POMOCY!!!!!!

Polecane posty

Gość Przewrażliwoinka

Zastanawiam się,czy zdarzyło się Wam zasnąć w 9msc na plecach,lub tak się obudzić?? Ja dzisiaj w nocy przebudziłam sie i spałam na plecach....:/ teraz tylko denerwuje się tym..:(

Gość Przewrażliwoinka
podnosze

ale co w tym złego ze na plecach spałaś? a co na brzuch powinnas.... ja prawie calą ciaze spałam na plecach...a nie nawidze...uwielbiam na brzuchu!

Gość olga.w
oczywiście że tak spałam ,leżałam na prawym boku zaraz bolało mnie biodro a na lewym boku ciężko mi się oddychało .

Ja nie śpię, ale dlatego,że boli mnie kręgosłup i mała zaraz się buntuje. Ale przecież nie spisz tak cały czas, zdarzyło się trudno.

Gość jyjyjyjjjg
spałam na plecach ,choc podobnie jak Ty mialam na uwadze to,ze nie powinno sie spac bo dzidka sie uciska,ale na ,,wylocie,, ciezko sie oddychało ciezko lezało.. dasz rade mamo :)

Nie kładłam sie w ten sposób,ponieważ było mi niewygodnie i odrazu ciężko mi sie oddychało.Podobno też nie jest to najlepsza pozycja dla dziecka w brzuchu.czasami jednak budziłam sie leżąc na plecach.Cięko było z oddechem i odrazu sie przekręcałam.

Gość chyba zwariuje z niewyspania
ja nie spalam na plecach bo wydawalo bo ciezko mi sie oddychalo i wydawalo mi sie, ze sie dusze. glownie spalam na lewym boku ale pod koniec, to juz mnie tak biodro bolalo, ze wyrobic nie moglam

Gość oooo matko
nie no skąd! tylko na stojąco :P boże ale macie problemy!!!!!

ja uwielbiam spać na plecach! spałam tak na początku ciązy, potem "im dalej w las" tym bylo ciężej, bo wielki brzuch ugniatał i uciskał narządy. W 3 trymestrze kładłam się na boku, ale często- gęsto budziłam się i tak na plechach :P szybko musiałam zmienić pozycję na bok, bo nie dawałam rady- za ciężko było. Nic się nie stanie jak spałaś na plecach, co najwyżej może cię boleć przez to w krzyżu ;)

Gość Przewrażliwoinka
Wiem dziewczyny,tylko zorzumnie-człowiek siedzi w domu naczyta się na necie głupot i potem panikuje..:p A ja mam już tydzień do porodu-więc chyba ze wszystkim panikuje :D Dzięki za odpowiedzi;)

Gość MamkaŚląska
ja spalam nawet na brzuchu w smiesznej pozycji z dupa u gory zeby nie us=ciskac brzuca

ja spałam, choć niby tak się gada, że sie nie powinno. mi tam sie nic nie działo ani też nie znam osoby której by się coś działo śpiąc na plecach w ciąży

Gość doloressssa
większość ciąży przespałam na plecach