Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słabaaaaa000

OPERACJA(po)-JAK WZMOCNIC ORGANIZM?

Polecane posty

Gość słabaaaaa000

Przeszlam rozleglą operacje brzuszną.od wczoraj jestem w domu . operacja,pobyt w szpitalu bez powiklan. wiadomo ze rana boli-to nic. czuje sie baaaaaaaaaaaaardzo slaba.moge juz jesc -dieta wątrobowa. lekarz nie polecil mi nic na wzmocnienie a ja czuje ze tego mi potrzeba. moze Wam lekarz zaproponowal jakies witaminy,odzywki.nie wiem sama. czuje nędznie:O

Tylko żeby nieumiejętnie dobrane witaminki/odżywki nie zaszkodziły Ci po operacji. Sama jesteś słaba, więc odpoczywaj, a energia wróci z czasem. Jak masz kogo, to wyślij go do specjalisty, by podpytał co Ci można zaaplikować na szybsza rekonwalescencje ;)

Gość słabaaaaa000
tez sie boje wlasnie.chyba musze przeczołgac sie do poniedzialku.mam zdjecie szwów i pogadam z doktorkiem. sugestie dalej mie widziane.moze przynajmniej spytam o cos konkretnego chirurga:)

To normalne, że po operacji jesteś słaba. Gorączkujesz? Bierzesz jakiś antybiotyk?

Gość żeńszeń, sok z aloesu
może preparat z żelazem i kwasem foliowym

Gość słabaaaaa000
przysneło mi sie:P nie nie gorączkuje.stan ogolny dobry. wiem ,ze jestem slaba po operacji ale chce jakos podratować ten moj biedny organizm:(

Pomoże Ci leżenie w łóżku i odpoczywanie. Minie trochę czasu i odzyskasz siły :)