Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie kolejki?!

DO LEKARZY WCALE NIE MA DŁUGICH KOLEJEK!

Polecane posty

Gość majaczysz i tyle
nawet to prywatnego gabinetu trzeba sie zapisac, chyba ze pilny przypadek to :) nie ma od reki :) od reki to sobie moge pojsc zrobic w laboratorium badania z krwi :) ewentualnie jesli mam kontakty to usg czy tomograf sobie zalatwie prowokuj ale innym tematem bo ten podobnie jak emerytury jest mocno PODPALONY i goracy

Gość jakie kolejki?!
od ręki, to znaczy że idę się zapisać, a za kilka godzin albo następnego dnia mam wizytę aaa, jeszcze jedno, jeśli chodzi o neurologa- trafiłam od ręki do profesora, więc nie do pierwszego lepszego lekarzyny

Oj, nie pieprz już w kółko tych bzdur. Jakąs propagandę rządowa uprawiasz czy co? Za chwilę załozysz temat, ze ceny spadają. :o W moim mieście pilotarzowo wiele lat temu sprywatyzowano wszystkie przychodnie. I co? Kolejki też są. Pisałam na pierwszej stronie o wizycie u ortodonty. Poprzednio byłam w czerwcu ubiegłego roku, potem syn był zapisany na wrzesień, ale dzień wcześniej okazało się, że nie ma już miejsc do końca roku. Potem zapomniałam o wizycie i jak zadzwoniłam teraz, to okazało się, że mogę się zapisać na lipiec. Ale to oczywiście nie jest długo porównując z osobą, która czeka na operację ponad 10 lat. :o

Gość jakie kolejki?!
no wiesz, dla mnie jak "zapomniałaś" o wizycie to powinnaś nie mieć już prawa do zapisania się na kolejną, bo zajęłaś kolejkę, a nie wykorzystałaś miejsca

Gość majaczysz i tyle
wiesz na kafe moge byc pelikanem ale w zyciu jestem w miare ogarnieta skoro taki lajt dla Ciebie wszytko zalatwic to prosze :) hematolog onkolog na pojutrze, co ? dam Ci calusa :)

Gość jakie kolejki?!
a niby dlaczego mialabym cokolwiek za Ciebie załatwiać? podzwoń do przyjmujących prywatnie to będziesz miała

Gość majaczysz i tyle
jakos sobie nie potrafie odszukac takliego coby zechcial od reki :) Ty ppotrafisz:) jestes taka zaradna a nie cchesz niemotom pomoc ? a gdzie Twoja samarytanska dusza pieprz sobie trzy po trzy dyskusja sie wypalila bo :classic_cool:

"no wiesz, dla mnie jak "zapomniałaś" o wizycie to powinnaś nie mieć już prawa do zapisania się na kolejną, bo zajęłaś kolejkę, a nie wykorzystałaś miejsca" Zapomniałam o zapisaniu się na wizytę, źle napisałam.