Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla zla matka

bede zla matka!!!

Polecane posty

Gość przyszla zla matka

bede zla matka,jestem porywcza,tyranizuje bliskich,latwo wpadam w zlosc i czesto i latwo sie denerwuje,te zle cechy odziedziczylam po ojcu,ciagle mnie tez rodzice porownuja do mlodszej siostry ojca,ktora ma juz dzieci,jest histeryczka,zle wychowuje moje kuzynostwo,obaj chlopcy sa hodowani nie wychowani

oj tam, ja jestem straszna choleryczka i tyranka, a uwazam sie za dobra matke :)

Gość przyszla zla matka
mam 24 lata i nie chce rodzic dzieci,mysle ze jak moja sytuacja materialna sie poprawi,skoncze studia znajde w miare dobra prace czyli to po 30,to sobie zaadoptuje dziecko,ale moj chlopak,a przyszly maz chce miec wlasne dzieci,a ja nie chce byc w ciazy ;/

nie powiedziane, że będziesz złą matką, ten mały człowieczek może twój charakterek zmienić nawet o 180 stopni....

Gość przyszla zla matka
ale jestem w zwiazku,kompromis z moim chlopakiem musimy jakis osiagnac albo koniec zwiazku :P

Gość przyszla zla matka
sadze ze moj brak cierpliwosci,porywczosc,latwe zmiany nastrojow nie znikna gdy urodze dziecko i zostane matka,widze siebie jako rozwrzeszczana babe ktora karci dziecko za wszystko,bo wszystko ja denerwuje,podobnie jak moj ojciec czy ciotka,mam to chyba juz w genach,brak panowania nad emocjami