Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Jestem Przystojny Młody dobrze zarabiam mądry itd a olewam laski :D

Polecane posty

Gość brakuje ci rozumu
zadufany w sobie zyebie :D

Gość brakuje ci rozumu
żebyś się nie zdziwił, jak te owce wszystkie przed tobą pouciekają :D

Gość akabarbiette
też tak mam z facetami durnie jedne każdy leci z wywalonym jęzorem, też czekam na wyjątkowego ale chyba nie ma już takich bo moje doświadczenia mnie w tym utwierdzają. Ciekaw jak by było gdybyśmy się spotkali:))

Gość 2345sdfghjxx
Taki_Jeden_Ten_Normalny czuje sie jak wilk w stadzie owiec bo wiem ze wiekszosc lasek to totalne owce ktore sluchaja innych owiec itd ja szukam tej wyjatkowej :D:D:D Raczej jestes zmuszony szukac, bo kto chce takiego zjeba????????.:D:D:D:P

akabarbiette no masz racje na poczatku wydaje sie laska nie smialy i w ogole malo interesujacy a gdy juz mnie lepiej poznaja to nagle sie pytaja czy ja chcialbym z nimi byc ni stad ni z owad takie pytanie :D hehe a ja mowie wiesz bylo fajnie cie poznac ale nie interesuje mnie bycie z kims no i wtedy sie zaczyna jej dramat no coz jej blad :D fiku mikuu szukaj sobie tego kochanka czy ja pisze na twoich topikach po towoich wymaganiach widac ze sama zyjesz w jakiejs bajce moze W tibii ;)

Gość na bank cep
ni stąd, ni zowąd, laska- laskOM, nieśmiały - nie z przymiotnikami w stopniu równym piszemy łącznie.

Gość jnb
Szukasz wyjątkowej powiadasz? Jeszcze widać trochę kobiet musisz poznać, wtedy dojdziesz do wniosku, że straciłeś najlepsze lata swojego życia na szukaniu ideału, który nie istnieje. Zwiążesz się z pierwsząą chętną i będziesz sobie oraz innym wmawiać, że jesteś szczęśliwy :D

Gość balonowa
"czuje sie jak wilk w stadzie owiec bo wiem ze wiekszosc lasek to totalne owce ktore sluchaja innych owiec itd ja szukam tej wyjatkowej " uważaj jak ją znajdziesz, żeby z Ciebie barana nie zrobiła albo innego rogacza ;) i w jakim stadzie Ty się chłopie obracach ? "to nagle sie pytaja czy ja chcialbym z nimi byc" - co to gimnazjalistki czy despreratki z poradni psychiatrycznej ?

Gość ghjklokjhhg
i obraśniety ganiam za nimi po lesie he, he ..

a tak po za tym to ile masz lat? a moze akurat jest jakas "wyjatkowa"???