Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh to zycie :(

tradzik zepsul mi zycie

Polecane posty

Nawet jak poznam jakąś fajną dziewczynę, która wykazuje jakieś tam zainteresowanie moją osobą, zawsze powraca myśl "przecież Ty nie możesz się jej podobać, BLIZNY, BLIZNY, BLIZNY".Pryszcze, a potem Izo i blizny po nim, przewróciło całe moje życie w nudną, zafajdaną i pozbawioną jakiekolwiek frajdy z życia wegetację oscylującą wokół tego, by utrzymać twarz w jak najlepszym stanie. Chciałbym kiedyś poznać dziewczynę z takimi samymi problemami jak ja, ale jak na złość wokół same "top modyl". Zresztą jak można być z kimś skoro nie nawidzi się tym kim się jest.

nie oszukujmy się, teksty "wnętrze jest najważniejsze" można wsadzić miedzy bajki

Przez syfy rzuciłem wszystkich znajomych, odizolowałem się od nich. Wiem, że nigdy życie nie będzie już takie jak kiedyś. Przez dbanie o skórę rzuciłem też to co kochałem sport, bo gdy się spocę cera mi się psuje. Straciłem to co w zyciu najlepsze... Radość z życia i bezstroskę, a wstydu już się nie pozbędę w tym wcieleniu. Dla mnie życie już nigdy nie będzie takie samo.

Gość -pani psycholog
witaj rozumiem Ciebie, ale pamiętaj ze dla kogoś kto Ciebie pokocha trądzik nie będzie przeszkodą. poza tym mam mnóstwo przyjaciół z trądzikiem i są w szczęśliwych związkach nie poddawaj się, chyba nie masz świadomości ze zrobiłeś najważniejszy krok, napisałeś tutaj o tym a to już wiele znaczy :) głowa do góry ;)

ZAZDROSZCZĘ WAM GŁADKICH, ZDROWYCH TWARZ BO TO MOJE MARZENIE:(:(:(:(

Gość fdsdgsdgv
wiesz, że ludzie z problemami skórnymi maja potem przez nie duże skłonności do depresji? w Tobie też widzę, ze powoli się w nią zagłębiasz Uważam, że trądzik nie wyklucza bycia kochanym przez kobietę. To tylko jeden element człowieka. Musisz poprawić stan swojej psychiki, bo ona rzeczywiście będzie ci utrudniać poznanie kogoś. powodzenia i trzymaj sie :)

NIE MA MINUTY KIEDY O TYM BYM NIE MYŚLAŁ, NAWET ODRZUCAM INNYCH LUDZI KTÓRZY CHCĄ MNIE POZNAĆ BO PO PROSTU JUŻ NIE MAM SIL

Gość fdsdgsdgv
no właśnie, to psychika ci zaczyna szwankować, widzisz, że ludzie cię nie odrzucają ty ich odrzucasz przez lęk i kompleksy, walcz z nimi!

Podziwiam natomiast tych, którzy mają wszystko w dupie, ja tak nie potrafię. Na prawdę nie miał bym nic przeciwko gdybym się jutro nie obudził.

Gość fdsdgsdgv
ale czy to przejmowanie sie doprowadziło cię do czegoś dobrego? NIE

fdsdgsdgv no tak ale ja nie umiem siebie zaakceptować, juz taka patologiczna mam psychikę niestety jestem zbyt WRAŻLIWY a to w moim przypadku wielka wada :(:(:(

bo jestem po kuracji izotekiem i musze odczekac 6 miesiecy na zabiegi bo mam teraz strasznie mega wrazliwa skore

Gość fdsdgsdgv
ja to rozumiem, sam też jestem wrażliwa i też miałam tradzik, teraz też czasem sie odzywa ale to jest twoje jedyne życie, tracisz je zamartwiając sie, musisz uwierzyć w ludzi, przestać uciekać jak nic nie zmienisz, obudzisz sie za parę lat jeszcze bardziej samotny, przecież nie zasługujesz na to nie karz się za coś co nie jest twoją winą

jak to jest mieć zdrowa skore??? pewnie super uczucie:(

Gość fdsdgsdgv
jak mnie pytasz to wcale nie jest zdrowa, zostały przebarwienia, i jakoś się żyje :)

kiedys taka kobieta do mnie sie zalecala nie wiem co we mnie widziała, ja bylem tak wtedy bardzo zdesperowany ze jak nawet dzwoniła do mnie czy pisała smsy nawet pytała moich kolegów co ze mną sie dzieje to nie odpowiadałem bo po prostu przez ten problem nie miałem żadnych checi na życie:( i tak jest nadal

Gość mawet nie wiesz jak cie rozumi
em mi tez tradzik zniszczyl zycie :(:( itez mam przez to depresje jak widze pogorszenie twarzy to mam ochote cos przedawkowac tym bardziej ze wkolo widze tyle gladkich twarzy szczerze wolalabym sie niegy nie urodzic niz przezywac to co przezywalam i przezywam o wyjsciu na ulice bez tapety moge pomarzyc powżny tradzik to jest zyciowa tragedia odbiera radosc z wszystkiego :(

mawet nie wiesz jak cie rozumi życie jest niesprawiedliwe, niestety i tego nikt nie zmieni :( współczuje ci bardzo również

ehh:(