Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czemu fikusiek nie może sie zakochać?

Polecane posty

widocznie taka potwora nie znalazła jeszcze swego amatora :D

z tego co zauważyłem ,to sama się malujesz :D:D:D:D

Gość temat powinien brzmiec
dlaczego w fikuśku nikt sie nie chce zakochac ? widocznie ani tak ladna, ani tak mądra, ani tak sympatyczna jak sama o sobie pisze :) mniemanie o sobie , a rzeczywistosc to dwie różne rzeczy :)

bo to jeszcze dziecko a dziecko trzeba za raczke prowadzic a prawdziwy facet oczekuje partnerki kochanki i przyjaciólki w jednym !!! fieku mieku pozdro i nara stara trzymaj sie ramy to sie nie posramy :D

fm juz podalem ci wnikliwa diagnoze zastosuj sie do moich wskazuwek i napewni znajdziesz kogos -pamietaj ze nie kazdy jest taki inteligetny jak ty ( moze byc madrzejszy w innej dziedzinie wiec sie nie wyzszaj ok to tyle !!!

Gość balonowa
Fiku jeśli to ma być zakochanie za pośrednictwem netu to napisz wprost: "Inetersuje mnie brunet/ blondyn wzrost ...-..., waga odpowiednia do wzorstu, pełne uzębienie, wykształcenie ..., zawód ...., dochód miesieczny.., bez zobowiazań, zainetresowania ..., bezdzietny itd. Będą startować do Ciebie paniowie spełniający Twoje min. oczekiwania i masz szansę się zakochać ;) Oczywiście walnij jeszcze fotę, najlepiej w bikini i będziesz miałą pewność, że odzywaja się tylko Ci zainteresowani :D

oserwatorka - chyba właśnie tak jest :( taki jeden - dziekuje już za toje "cenne" rady 🖐️ balonowa - to nei ma byc zakochanie za posrednictwem internetu

Gość balonowa
Fikuś sorry, ale widze Twoje różne wpisy od kilku m-cy i jak dla mnie polujesz w necie dziewczyno, polujesz ... przynajmniej na kafe ;)

Gość ja bym dodala że desperacko
poluje :)

Gość jfvedhfsefnhjdsrfncjnercfef
dziś na bocie fiku siedzi jakiś facet

Gość przestancie sie nia
interesowac to sobie w koncu pojdzie. a ze wy ciagle podbijacie jej topy no to sorry

Gość reeerro
ona sama ze soba gada to juz jest choroba i nic sie nie da zrobic(!)

Gość przestancie sie nia
to niech sobie gada? masz jakis z tym problem ? nie piszcie z nia to zmieni forum

Gość reeerro
ja nie ma to wy macie !!!

Gość przestancie sie nia
ja tam zadnego nie mam , zabawna byla na wakacjach mialem nadzieje ze z chwila rozpoczecia roku akademickiego. Kujonek ewakuuje sie z kafe ale widac ze w realu tymbardziej jej sie nie wiedzie 🖐️

Gość UważajNaMnieOn
fiku mikuu ty poporstu boisz sie sexu przeraza cie wychowanie potomstwa razem z partnerem w koncu nie sprawdzilas sie w tylu dziedzinach zyci nie dziwie sie :D ale nie ograniczaj sie do jednego faceta poznaj ich wielu miej wybór i porównanie

Gość UważajNaMnieOn
fiku mikuu dobrze Ci radze od serca poznaj jednego faceta drugiego znies te swoje pewne wymagania ktore maja sie nijak do rzeczywistości -wymagaj od siebie a potem od innych -nie szukaj a samo cie znajdzie !! - nie oczekuje sie ze sie zakochasz -- samo cie dopadnie

Też już to kiedyś pisałem, że głowną przyczyną samotności fiku jest strach przed seksem.