Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiknfeoi2fni

jak spedzaja dzien wasze matki?? pow.40stki??

Polecane posty

Gość oiknfeoi2fni

moja praca po pracy tv i fajki az do nocy, sen w miedzyczasie ogarnie lekko kuchnie

Gość ladnre
moj ato samo zero ruchu tylk sprzata fajki i zakupy

Gość zagubiony w czasie
dzisiaj jest dzień matki?

Gość oiknfeoi2fni
niepytam z ciekawosci czy kobiety po 40 stce to juz zakonczyly akty=wne zycie

Gość Moja ma 60 lat i miedzy tv
a kolezankami. Ma 800zl emerytury, 100-200 wydaje na leki, 300-400 na fajki :( Ja sprzatam w domu (po pracy), gotuje (po pracy), robie zakupy (po pracy) i ogolnie ja utrzymuje. Aha, to moj dom - ten w ktorym z nia mieszkam. No, jeszcze zrzedzi jaka ma niedobra corke :(

Gość csvdss
pracuje do 17, robi zakupy po pracy, sprząta, jedzą obiad, jakis film , fajki oczywiscie i spanie, w weekend ojciec na ryby nad morze a mama odpoczywa w ogrodzie, sadza kwiatki, pieli itp.;]

Gość Ona taka zrozpaczona
Moja córka jest po 40-tce nie matka.

moja mama po pracy lata po lumpeksach i kupuje szmaty :D później przychodzi do domu i siedzą z ojcem przed tv, albo mama gra na kurniku w tysiaka. ojciec od wielu lat siedzi w domu- renta, potem emeryturka i ciśnie kawę za kawą przed tv plus do tego fajka za fajką. Zmyje naczynia, ugotuje obiad i tak dzień leci tym moim staruszkom

Gość To może ja...
Wszyscy palą fajki? :-( nie szkoda kasy i zdrowia?

Gość alabala
Moja mama nie pracuje, zajmuje się domem, załatwia sprawy na mieście (typu opłaty za działalność etc), żyje aktywnie i szczerze mówiąc ma dobrze, ale nie zazdroszczę jej, bo każdej mamie to się nalezy.

Gość jhfghfghgf
ale to zycie jest zjebane :)

Gość mam 44 lata
dzieci w wieku szkolnym-podstawówka.Nie pracuję zawodowo-nie muszę:-) Zajmuje się domem,ogrodem,a dom mamy duży więc jest co robić.Mam też czas dla siebie,swoje przyjemności jak książki czy pewne fora tematyczne.Po południu lekcje z dziećmi,spacer z psem.A w weekend wycieczki rodzinne jak tylko dopisze pogoda.Wieczorem gdy już dzieci są w swoich pokojach mamy z mężem czas dla siebie ,na rozmowę,ulubioną herbatkę i fajny film czy inny program w tv.

Gość oiknfeoi2fni
czyli zycie po 40 stce dosc jałowe jest

Gość mama tuż przed czterdziestką
a ja nie palę, a w wolnych chwilach biegam i jeżdżę na rolkach ha

Gość zdegenerowanaMaupa
Ja biegam do południa i szukam natchnienia, po południu piszę literature erotyczną. czasem cos na zmówienie. czasem aple ale tylko rpzy piwku. Na ogól sie wiecznie nie wyrabiam. NIE CIERPIE TELEWIZJI bo mnie ogłupia - wtedy nie mogę niz samodzielnie wymyslić. tak wiec unikam :classic_cool:

moja mama (46 lat) : lata na siłownię 3x w tyg, chodzi ze mną na koncerty i do teatru, regularnie spotyka sie na kawkę z koleżankami, oczywiście normalnie pracuje zawodowo, w wolnych chwilach w domu wyszywa sobie :) Uwielbiam tą kobietę :)

Gość nie dużo
Moja mama ma 51 lat nie pracuje a do sprzatania przychodzi pani nie raz mi posprząta. Jezdzi na zakupy[spożywcze robi tata bo ona nie lubi] fryzjer pedicur i ostatnio zrobiła sobie botox. Całą zimę wyjeżdzają na narty a latem parę razy za granicą. Mam dobrze bo mi też pozwalają wyjeżdzać i pożyczają swoje auto bo moje małe i nie wygodne .

Gość pytontygrysi
gdyby nie kurzyly to mialybyscie wiecej kasy w domu na rozne przyjemnosci , moja mama nigdy nie paliła, ja tez nie

Gość clown_and_balloons
teraz pozbyć się nałogu palenia nie jest tak trudno, zabierzcie je na biorezonans - wpiszcie w google "rzucenie palenia biorezonans"